Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit pneu na jawa 550 - pařez

Od: arkjnu odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

renovuji tento motocykl a rád bych jej obul pneumatikami, které by´vypadaly stejně, jako dobové. Prý se takové vyrábí. Poradíte kde koupit?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Zkusil bych hledat Barum či Mitas, nepamatuji si již označení, rozměr...

nu*
hodnocení

0x

pneu 2,5 x 16, rozměr ráfků 1,5 A x 2"

jimi*
hodnocení

0x

Mrkni na Aukro tam možna něco najdeš;).

1jara*
hodnocení

0x

Nebyl na přez rozměr 22 nebo 21/ 4x 19? je to na dvoukolák.

doplněno 17.01.12 17:48:

Tak to je blbost, opravuji na pařez 2,50 x 16.

moto*
hodnocení

0x

Možná je mám skladem. Zaregistrujte se a napiště do pošty. Reklamu si zde nesmím dělat.

manas44*
hodnocení

0x

Mám už jenom 1 poslední kus - jde o originální pneumatiku s 98% vzorkem na JAWA 550/555. Pokud by byl zájem stačí se ozvat - upřednostnil bych výměnu za něco na Jawettu. manas

andeer

ahoooj sháním jednu pneumatiku na pařízka 550, nebudeš mít ještě skladem? moc děkuji Ondra. jinač mám díly na namety a pařezy tak tě asi nepotěším. díky Ondra 737 252 246 nebo o.rusz@seznamcz

darkradar*
hodnocení

0x

Zdravim doporučuju tenhle obchod riegger.cz/... je to v Praze na Proseku. osobně tam kupuju vše na jawu 555

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]