Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Havarijní pojištění

Od: rengeacz odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , Vážení rád bych znal Váš názor na havarijní pojištění.Jedná se o nutnost nebo jistotu.Auto je chevrolet aveo sd 1.2 16v 62 kw rok výroby 2011 pořizovací cena 190 000kč -tabulková 280 000kč.Doteť jsem platil vrámci akce chevrolet 50"50" 960 kč měsíčně pov.ručení -hav.pojištění,tento měsíc zaplatím posledních 50% ceny a auto je moje.Je jasné že tahle značka se nekrade ani na náhradní díly , najedu cca15 000km ročně plus 7 000km na dovolené v zahraničí, jinak po okreskách do práce a na nákup.Našel jsem pojištění i pouze na havárii ale zdá se moc nízká,jaké máte zkušenosti s plněním u konkrétních pojištoven?Cena je 1096kč při 10% spol.plus sklo do 5 000kč ePojištěnícz.Dík za názory a postřehy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nem*
hodnocení

0x

To je na zvážení, záleží jak zkušený řidič jste stejně tak jako na tom jaké budete mít štěstí / neštěstí.

Osobně jsem si havarijní platil na zánovním voze cca první 2-3 roky, pak sem usoudil že se to už nevyplatí...

mimochodem 960Kč/měsíčně?

to se mi zdá strašně moc... ještě k tomu na tak malou kubatůru,

já sem za 2roky staré auto s podobným motorem platil cca 7.500,- / rok

rengeacz
hodnocení

Toto pojištění bylo součástí smlouvy mezi mnou a firmou chevrolet - 50%-50% -uni credit leasing bez žádného navíšení ale s tímto pojištěním u pojišťovny UNIQA "" asi se pak šábnou""

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]