Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám auto,které jsem měla pojištěné u čpp,pak mi někdo nabídl pojistku prý lepší,nechala jsem si udělat cenový výpočet,vše se dělo přes mail,najednou mi přišlo,že u čpp pojistka zrušena a od české pojišťovny,že mám platit,jelikož jsme v té době bojovali mezi sebou s mužem,pustila jsem toto z hlavy a teď když už máme vše vyřešené jsem si to uvědomila,jenže nevím jaká doba mezitím uběhla,ale řekla bych,že možná více jak rok,auto je registrované,ale nepojízdné,v prosinci mu propadla technická,já bych vše ráda dala do pořádku,ale nevím jak a na koho se obrátit,děkuji za radu
Zuzlenko, je třeba více informací. a ujasnit..
"přišlo,že u čpp pojistka zrušena" tam je tedy skončeno?
" od české pojišťovny,že mám platit" tam jste uzavřela další a jaký je stav teď.?
pojistku u čpp já nerušila a na výzvu české pojišťovny o placení pojistky jsem bohužel nereagovala,řešila jsem plno jiných starostí,momentální stav je teď takový,auto je po celou dobu nepojízdné,v prosinci skončila technická,já samozřejmě se nebráním zaplatit nebo doplatit tu pojistku jen nevím zdali se mám sebrat a dojít na českou pojišťovnu,doplatit to a zrušit pojištění u české nebo i zůstat to už je jedno jen bych potřebovala vědět kam a za kým tedy jít,počítám i stím,že bude i penále,hlavně to chci vyřešit
ale to si asi pletete pojmy
čpp zrušila smlouvu protže jste neplatila. Pak jste uzavřela smlouvu s českou pojištovnou? Nebo Vás kontaktovala čkp?
ještě dodatek já jsem si pouze přes maila nechala udělat nabídku,já osobně jsem žádnou pojistnou smlouvu nepodepisovala,toho pána jsem v životě neviděla osobně ani on mě ne,poslal mi cenovou nabídku,já na ni nereagovala,ale domů mi přišlo od české zaplacení pojistky a na to jsem bohužel také nereagovala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.