Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové centrální zamykání - problém

Od: jaryn* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Mám problém u své Fabie - r.v. 2000, která má dálkové centrální zamykání. Koupil jsem vůz, kde dálka byla nefunkční. Nechal jsem si dálku v autoriz.servise nakódovat, poté to normálně šlo - dálka odemykala, zamykala... Je problém v tom, že po nakodování to funguje tak týden a pak to opětovně nejde a musím odemykat klíčkem. V servise na kodování to bylo již 3x. Dálka je v pořádku, kontrolka na ní normálně bliká...

Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Možná je to blbost, ale není už slabá baterka v DO na přívěsku?

jaryn*
hodnocení

Baterka je dobrá, protože červená dioda na dálce normálně bliká. Tuto možnost také kontrolovali v servise.

lui*
hodnocení

0x

To je original dálka škodovácká, nebo něco dodatečně montovaného? Pokud dodatečně, co? Výrobce, typ?

jaryn*
hodnocení

xxx*
hodnocení

0x

Osobmě si myslím, že je vadná ŘJ centrálu. Popřípadě ovladač...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]