Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvozek auta

Od: igi odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se zeptat když mám snižený podvozek a vočesal bych auto o retarder dá se proti tomu něják bránit popřípadě po někom požadovat náhradu škody? .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

dá se proti tomu něják bránit

Určitě dá. Není k tomu ani potřeba mnoho, stačí občas zapojit do akce tu šedou hmotu, co bývá mezi ušima. Naše silnice jsou totiž vhodné pro leccos, ovšem ne pro snížené podvozky. Spíše mi přijde vhodnější auto s vyšší světlou výškou, proto jsem si taky nechal dát na služebák silnější péra.

Pokud však trváte na použití podobně vytuzeného auta, myslím, že by se Vám hodily zkušenosti našich sovětských (pardon - už opět vlastně ruských) soudruhů

fik

Tak tohle je extrém,dát auto 2 cm nad silnici je vážně šílené. ovšem někdy lehké snížení neuškodí,těžiště se posune níž a auto je stabilnější,koupil jsem na feldu podvozek HP,v předu -2cm,v zadu -4-stabilita auta je znatelně lepší a nikde nedřu pokud bych nechtěl jezdit po poli

Jinak k dotazu,za to že si snížené auto odrbe o retardér,tak mu nikdo nic nedá

hodnocení

0x

Bránit se dá jednoduše, přes retardér krokem a je vystaráno.

ji*
hodnocení

0x

Hehe, kupte si jiné auto a očesaný budete mít jen předek z obrubníků - ty totiž bývají často vyšší než plasty na nárazníku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]