Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebrání bodů za parkování v zákazu zastavení

Od: pavel0001* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je možné že mi byl odebrán 1bod městkou policii 10.3.2007 § 22 1 I 200/1990 Sb. myslim že to bylo za parkování v zákazu zastavení. Maji na to pravo mi za to odebrat 1 bod? díky Pavel

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Městská policie body neodebírá.Pouze nahlašuje přestupek.Bod vám ,,nadělí,, správní orgán.

jimmyfloyd*

pokud to bylo v roce 2007 tak přesně rok od té doby tedy v ten den roku 2008 pokud jste nebyl nikde bodován , čistý v tom roce tak se vrací až 4 body .

hodnocení

1x

Jak pise kolega, mestska policie dava pokutu, spravni organ body. Pri rizeni Vas musi obeslat obsilkou, takze je mozne, ze je Vas prestupek promlceny (1 rok hluta) a nikdy jste ani bod nedostal. Jinak jestli nemate daosi body, tak uz Vam byl ted bod davno odecteny

jimmyfloyd*

však jsem to psal

Jasne, mne spis slo o doplneni, ze ten bod vubec nemusel dostat

jimmyfloyd*

to já jsem taky minulej rok zaparkoval hned za značkou zákaz zastavení a šel do alberta, parkoviště narvaný před vánocema, ani jsem si té značky nevšim, a když se vracím měšťáci tak mě dal za 200. a tím to zkončilo vypsal bloček, a nic mě nikdy nepřišlo , tak proč to řešit

jiri99*

Mě už bodů sebrali asi tak "milion" a nikdy mi žádný dopis nepřišel. Až jsem si jednou jen tak ze zajímavosti na poště nechal udělat výpis, nevěřil jsem vlastním očím.. Takže určitě nic neposílají.

hodnocení

0x

Pavle, jestliže za číslem 1 je malé písmeno l (el) tak ne. To je malý přestupek...

Body přiděluje program Eliška, jakmile uředník na evidenci řidičů zapíše příslušní porušení předpisu.

OK?

stačí?

pavel0001*
hodnocení

Tak jestlůi jsem to pochopil dobře tak mi 1bod strhli neprávem? Mít trak vaše znalosti Milane

hop®

NESTRHLI, maximálně přidělili, je to TRESTNÝ bod! *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]