Nejste přihlášen/a.
Mám mořnost koupit W -GOLF čtyřkový 1.4 za 45000 tis,rok 1998 je to dobrý kup? (benzín) díky za názory
doplněno 12.01.12 19:03:auto vypadá vzhkedově pékně měla jsem ho i u známeho nechat prohlédnout tak až na maličkosti říkal ok.má najeto 120000kma je dovezené z nemecka po 1 majiteli
W- Golf je vnímán, jako dobré auto už od jedničkové řady a W obecně. Není zde uveden stav, kolik km, kolik majitelů a proto je obtížné odpovědět. Cena za tyto vozy právě z důvodu jejich oblíbenosti je stále poměrně na vyšší úrovni a proto by se o tom v této cenové relaci, kterou uvádíte dalo uvažovat. Jde ovšem o to co již bylo napsáno.
Uvádíte málo informací... např. motorizaci, stav tachometru, celkový stav auta, zda jde o kup od soukromníka, či z bazaru. Znáte historii vozidla, atd.
Dle mého soukromého názoru je to předražené 14 let staré auto. Když se namátkou podíváte třeba na áčka (pro srovnání ceny), tak ceny začínají na 20.000,-.
Za těch 45 tisíc pořídíte i novější vozidlo.
zalezi na stavu, postup jako vlezt na sauto a dat od nejnizsi ceny je klasicka ceska hloupost, za kvalitu se plati.
Za kvalitu určitě ano ale v čechách je spíše zvykem(neříkám že vždy) kupovat spíše stočené kilometry minimálně o sto tisíc...
no kdyz lidi chteji 10 let stare auto z najetejma 100 000km tak se zase prodejcum nedivim ze to delaji, ja si je stocil u svejch taky ale jen kvuly tomu abych vedel kdy menit olej protoze auta dojedu do konce (nebo i za konec)
Tak to je snad jasné že je chtěj. Kdo by nechtěl. To přece ale neznamená, že se budou přetáčet tacháče. Já koukám na auta na autoscout.de a tam se v klidu prodávají auta, co mají najeto 300000 a více km. Dokud u nás neuzákoní, že je to trestné, nic se nezmění. A osobně si raději koupím auto s 200000 a pravdivýma, než s 80000 a po měsíci se mi to rozsype, neboť to mělo 350000km. Kdo stáčí tacháč je šmejd(samozřejmě když ho stáčí kvůli prodeji) i když to s tím olejem nechápu. Ale raději do toho nebudu rejpat, to je vaše věc, myslím že v nejhorším by na ten váš problém stačil papír a tužka
moje rec , v auta co maji po 10 letech najeto 100 000 jsme prestal verit hned po jeziskovy, treba mondeo melo po roce a neco co jsem ho kupoval 150 000km a to stalo nejakou dobu v servisu, kdysy jsem mel musso co melo 500 000km 2,9d mercees motor a v zime chytalo na cvrnknuti a bylo v lepsim stavu nez jedno co tu ma kamarad a to ma najeto asi 200 000km
A z tim olejem postavil jsem od zakladu 3 explorery a to kolik jsem do nich dal me nikdo neda a auta u me zustanou takze je pohodlnejsi stocit tachac . Papir a tuzka se moc neosvedcily protoze to nekam dam a zapomenu na to .
A k tomu stavu aut pred par lety jsem koupil cougara ST za par korun mel najeto po 5 letech okolo 15 000km (problem z prihlasenim u puvodniho majitele) a kdyz jsem ho daval pryc mel okolo 60 000km a lidi se o nej praly ze ma malo najeto ale to ze jsem z nej udelal vrak jim bylo jedno
starý, drahý, a v benzín pokud by byl pěknej stav i výbava tak bych tipoval cenu něco kolem 25-30tis pokud je to dovoz z Německa tak ty maj většinou auta v dobrém stavu. Jestli se vám líbí tak bych doporučoval vzít si nějakého mechanika a srazit cenu dolu a důkladně auto prohlédl.
Vy jste nějaký moc chytrý. Já jezdím deně do práce autem ,občas nějaký ten nákupa projíž´dka a víc jak deset tisíc za rok nenajezdím.Takže automaticky když prodám svoje auto,který mám teď - od nova v srpnu 2007 a najeto cca42 000 km tak jsem hajzl a přetáčel jsem tacho?
ne asi ne vubec jsem z autama neobchodoval a muzu rict ze ze na takovehle auto narazit je vyjimka pokud se o normalni auto , ne styl matizu yarisu dacia atd
doplněno 13.01.12 10:29:i kdyz u toho yarisu bych si jistej nebyl v cr je auto z nemecka stoci a proda jako nove z novyma dokladama v autorizovanem servisu jmeno nereknu ale maji sit
Chtěla bych si koupit auto, po přečtení diskuze jsem taková rozladěná. Chtěla bych do 50000kč, najeto pod 150 000 km, rok výroby od 2000 - 2002, např. Fabii 1.2.
Jsem naivní a takové auto s poctivými kilometry nekoupím?
Koupíte,ale kupujte se zkušeným člověkem co tomu opravdu rozumí,chytráček co všude byl a všechno zná je nanic.
Fabii 1.2 raději nekupujte,velmi problémový motor 6V (praskají hlavy,zapékají se zdvihátka atd),když tak jen 12V je na tom o něco líp.Jestli Fabii tak 1.4 (44kW,50kW,55kW,,,nebrat 74kW)
Jak jsem psal nedávno,soused koupil Ford Fiestu rok 2000,s klimou,posilovačem ,4x ABG,najeto 102 000km,ověřeno přes Cebii a serviska (ta v dnešní době moc neznamená - razítka za pár kč) za 22 000 kč,výběr je velký
f
ja predloni kupoval pro kamarada fabku combi 1,4 mpi stala 75 000,- najeto 200 000km a stav noveho auta a dodnes jezdi a menily se jen loziska na predku a stahovacka jinak bez problemu
já bych řekl že seženete chce to prohlížet inz na pár se jich podívat hlavně nekupovat hnet první které uvidíte.
Určitě bych auto kupovala s někým, kdo tomu rozumí, aby zkontrolovat technický stav vozidla.
Ale jde vůbec poznat, že auto nemá stočené kilometry?
Kupujte v Německu a pokud možno co nejdále na západ buď od rodilého Němce nebo dobrého obchodníka. I za cenu komplikaci s dopravou se to vyplatí. V Německu je stáčení tacho trestné a Němci (ne ost blok) jsou obecně korektnější. Také se tam samozřejmě člověk může napálit, pravděpodobnost u nás je násobně větší. I Poláci jsou o něco poctivější než naši. I u nás se dá samozřejmě koupit dobře, je to ale loterie, snad sám, od ověřeného prvního majitele, nebo u dlouhodobě zavedeného značkového prodejce, kteří je berou na protiůčet od svých zákazníků a sami je servisovali a také si firma zakládá na své pověsti.
Znám to hlavně z motorek, u aut je to stejné. Mám ale kamarády v branži a informace velmi přesné. Vždy jsem si auto až na jednu vyjimku přivezl sám a vždy dobře. Ostatně, jeté motorky jsem dávno přestal vozit, pokud bych nepodváděl, nemohl bych garážovým dovozcům konkurovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.