Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
včera jsem si jel vyzvednout malého z bowlingu, zaparkoval jsem na novém parkovišti a šel. Bejvalka co jela za mnou pro svou holku mi vynadala, jak to, že parkuju na parkovišti pro autobusy. A tady začíná má otázka. Na značce bylo jen označení parkoviště velkým P a pod tím byla dodatková cedulka s autobusem. Znamená to tedy, že celé parkoviště je rezervované jen pro bus i když na té značce s P, nebylo žádné reserve? Docela mě to zaujalo...
Díky za názory
tato značka a pod mí doplňková s vyobrazením autobusu?
Tak to asi nebylo pro autobusy, ale pro koně...
kecám, samozřejmě vyhraženo pro autobus!
No ale nikde není psáno, že je to VYHRAZENÉ pro autobusy. Jen je tam dodatková tabulka, nikde žádné reservé
Co je vám na tom nepochopitelné? Ta dodatková tabulka s autobusem přeci jasně říká, že je to parkoviště JEN pro autobusy. Tak co řešíte?
Járo, ale to snad nemyslíte vážně, kde jste vzal informaci že by tam muselo být reservé. Dodatková tabulka doplňuje a zpřesňuje význam svislé dopravní značky.
stačí?
No je přece naprosto logické, že by u této značky měla být ještě dodatková tabulka v pěti světových jazycích...plus v hebrejštině, čínštině...a několika vybraných jazycích již zaniklých národů...
Jinak tomu fakt člověk nemůže porozumět...
Aneb..."kdo také může dostat řidičský průkaz"...
Járo, jasně že se můžete zeptat, ale zlobíte se zbytečně...
Zkuste mi naznačit jak si vykládáte onu značku s dodatkovou tabulkou...
Ale já se nezlobím na vás, přijdou mi přehnané reakce jiných zde u této otázky. Jen jsem se zeptal a myslím si, že to co oni ujeli popředu, já mám odcouváno Ale prostě za našich mladých let bylo na značce parkoviště pod tím pé napsáno reservé a pak třeba ta dodatková cedule. Ale to je jedno, jsem prostě magor co neumí řídit a nemá na silnici co dělat. Ono ta značka dává smysl, ale když okolo jsou takovéto tři parkoviště a všechny vyhrazeny pro autobusy a pro osobáky jen pár stání, prostě mě to přišlo divné. Je to tedy u stadionu ale stejně. No abych vám odpověděl, myslel jsem, jako třeba ano, je to stání pro autobusy ale když si tam stoupnu s osobákem a nebudu překážet žádnému autobusu, tak by mi to mohlo třeba projít. Ale takhle chytré naše zákony určitq nebudou a já už mlčím abych některé nedráždil. S Vámi Milane mám vztah naprosto regulérní a v pohodě, na vás se určitě nezlobím
Jaroušku, děkuji,
ale nedá mi to,,,,měl jsem zaměstnace, jezdil s Avií, taky tvrdil ...to co jste najezdili já jsme nacouval... sdělil jsem mu, že mohu doložit naježděno jen něco přes milion km, a tak se vyděsil, že zacouval do přístřěšku a porazil ho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.