Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČKP VYMÁHÁNÍ DLUHU

Od: terik odpovědí: 12 změna:
Dobry den potrebovala bych poradit s Ckp. Muj bratr koupil 6.4.2011 auto od jisteho pana Lukase, auto se hned nechalo pojistit, ale z duvodu nizsi pojistky na meho pritele. V zapeti prislo od Ckp, ze se ma uhradit 4700 za obdobi 24.9.2010-31.12.2010 kdy byl majitelem pan Lukas a auto nebylo pojisteno. Na Ckp jsme poslali kopii kupni smlouvy a kopii velkeho technickeho prukazu, kde mimo jine je presne od toho data 24.9.2010 veden jako majitel tentyz pan Lukas. Od Ckp neprislo zadne vyjadreni az dnes prisla od firmy na vymahani dluhu slozenka na jiz uz 5500kc. Jak postupovat dale? Prece to nebume platit za nekoho jineho. Dekuji Terik

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Nebudete nic platit za nikoho. Pro Vás je důležitá kupní smlouva a to je celé. To ,že to čkp zkouší - tak to jí dělá dobře jen stresuje. Pro Vás důležité, že jste ragovali na jejich výzvu a to je vše. Dá se říci, že většině přišla korespondence od nějaké vymahačské fa, to je také jejich strategie. Zde na poradně je toho napsáno mraky. Pročtěte příspěvky na toto téma a budete v obraze.

doplněno 11.01.12 19:09:

Řada z nás už dávno ví, že čkp neumí číst, protože, kdyby uměli, tak by mnoho věcí pochopili a dále by neotravovali. Asi tam pracují nějaké naprogramované stroje nebo ...?! doplnění teček nechám na každém

terik
hodnocení

Jeste by me zajimalo, mam opet podat nesouhlas na Ckp nebo i na vymahacskou firmu? Dekuji

Jistě a na obě firmy s dodatkem, že se obě firmy mýlí a opak musí prokázat soud.

terik
hodnocení

Dekuji, jsem zvedava zda to nekam povede, z toho co jsem si tu precetla si tim nejsem moc jista

Tak musíte číst znova a lépe...

terik
hodnocení

Jen mam pocit ze je to s nimi na dlouhe lokty, ale kdyz pristoupime na soud asi daji pokoj
blackflamesiczi*

me to na CKP pokladaji telefon, tuhle na me tam neco zkousel slovenka tak jsem ji slusne pozadal o to at me prepoji na nejakeho cecha protoze neumim cizi jazyky a jsem v CR a delalo to jen pipipipipi

terik
hodnocení

Tak to je husty, z prispevku jsem usoudila ze tam delaji jen cizinci
lui*

Taky dobrá cesta.*palec*.

doplněno 12.01.12 21:40:

Za svý prachy se alespoň pobavit. No není to sranda?

terik
hodnocení

Dekuji za radu, dnes prisel e-mail od vymahacske firmy ze na zaklade dolozenych podkladu byl spis uzavren. Staci udelat bububu a hned to jde.

buss
hodnocení

0x

Své jste doložili, stěžute si na postup ČNB a Černým ovcím.

mik128*
hodnocení

0x

já bych vymahací kanceláři odepsal že nejste osobou povinnou částku do GF uhradit a ať si za uvedené období zjistí, kdo byl vlastníkem vozidla, etdy osobou povinnou do GF příspěvek platit. Ještě bych se zmínil jestli že se jim zdá vymáhání platby odůvodněné, že dlužíte Karlovi 30 tisíc a že když to nezaplatí, podáte na ně žalobu k soudu. Nevím, jestli jsou ve skutečnosti takoví tupci a nebo to dělají naschvál. *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]