Nejste přihlášen/a.
Nebudete nic platit za nikoho. Pro Vás je důležitá kupní smlouva a to je celé. To ,že to čkp zkouší - tak to jí dělá dobře jen stresuje. Pro Vás důležité, že jste ragovali na jejich výzvu a to je vše. Dá se říci, že většině přišla korespondence od nějaké vymahačské fa, to je také jejich strategie. Zde na poradně je toho napsáno mraky. Pročtěte příspěvky na toto téma a budete v obraze.
doplněno 11.01.12 19:09:Řada z nás už dávno ví, že čkp neumí číst, protože, kdyby uměli, tak by mnoho věcí pochopili a dále by neotravovali. Asi tam pracují nějaké naprogramované stroje nebo ...?! doplnění teček nechám na každém
me to na CKP pokladaji telefon, tuhle na me tam neco zkousel slovenka tak jsem ji slusne pozadal o to at me prepoji na nejakeho cecha protoze neumim cizi jazyky a jsem v CR a delalo to jen pipipipipi
já bych vymahací kanceláři odepsal že nejste osobou povinnou částku do GF uhradit a ať si za uvedené období zjistí, kdo byl vlastníkem vozidla, etdy osobou povinnou do GF příspěvek platit. Ještě bych se zmínil jestli že se jim zdá vymáhání platby odůvodněné, že dlužíte Karlovi 30 tisíc a že když to nezaplatí, podáte na ně žalobu k soudu. Nevím, jestli jsou ve skutečnosti takoví tupci a nebo to dělají naschvál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.