Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trable s odhlašením

Od: been* odpovědí: 7 změna:

Zdravím mám problém nejsem plnoletej a mam na sebe napsaný auto a když jsem byl na magistratu tak my řekly že stím bude problém to odhlásit. Tak se chci zeptat... A ještě jestly musím do místa bydliště a nebo stačí zájím na nejbliší magistrát.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Při zapsání to bylo provedeno s rodiči, ne?

nu*
hodnocení

0x

do místa bydliště zapsaného v občance, pokud jste zaspán jako majitel a nejste plnoletý máte zákonného zástupce nebo opatrovníka

janmega*

Už majitel, ale psát česky to neumí.

buss

Ale to vzniká už narozením! A není to podmínka bez níž.. A pak co umí správně pravopis možná ani na to auto nemají...

been*
hodnocení

Já jsem se neptal na pravopis. Ale jestli to půjde odhlásit.

been, ještě se nestalo, aby to něšlo...

když jsou správné informace, jde vše...

doplněno 11.01.12 19:34:

beene, ok, tak se ptejte, ale já nevím proč by měl být problém...

těch může být tisíce, třeba že nevyjdete schody, nebo se neumíte podepsat, nebo nemáte doklady,,,nebo dalších 867 jiných důvodů

ICQ 55180641

been*
hodnocení

Mě řekly na magistráru že stím bude problém a já otom skoro nic nevím tak jsem se chtěl zeptat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]