Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neplacení povinného ručení-penále?

Od: laky* odpovědí: 6 změna:

Dnes jsem mluvil s majitelem ohledně prodeje auta.Auto je pojízdné neni odhlášené ani v depozitu.Klíče,techničák má ten,u kterého jsem to byl řešit,ale je to napsané na předešlého majitele.Trochu mě udivuje že to není v depozitu.Přece musí platit povinné ručení ne?Proto jsem se ho na to ptal,a povídal,že neplatí nic,že to je zbytečné,když to auto stojí.Nenaskakují za to penále?Nebo jak to vůbec je?Poraďte prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tady najdete odpovědi na vaše otázky. jen nebýt líný a hledat!;)

#čkp

kdokoliv*

V odkazu od "2masoni" je úplně vše co potřebujete vědět ohledně sankcí, nebo penále a jak to je s pov. ručením, kdo to má platit a spoustu dalších info ohledně provozovaných/ neprovozovaných, pojištěných/nepojištěných, odhlášení, depozit, a mnoho dalšího.

buss
hodnocení

0x

A proč by mělo udivovat, že to není v depozitu? Když tak neučiní, tak není. Když neplatí, ona se mu ČKP ozve, tedy tomu kdo je registován u OdbDSA, pokud u pojišťovny neodhlásil. Kupte, pojistěte.

hodnocení

0x

Stoprocentně z toho bude časem pokuta, bohužel nás to potkalo. No, za blbost se platí.

barbucho, mýlíte se, pojištění není vždy třeba

Důležité je, že laky chce vozidlo koupit, ale neviděl techničák, takže neví co je v techničáku a co je to za auto?

laky*
hodnocení

Ford Probe ,dnes si techničák vypujčím a okopíruju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]