Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni , dneska ráno jsem stál na autobusové zastávce v tom přijel autobus , 2 lidi do toho autobusu se přikurtovali a všechny ostatní 4 nechal venku včetně mně , narvanej autobus a lidi se nechtěli posunout a vzadu místa jak svině.zavřel dveře a odjel.školu mám 3 km od zastávky a ještě v tom mrazu chodit pěšky je na ho*no! Co stím? :O Děkuji za odpovědi :/ PS:pozdějším jezdím jenom někdy ,nestíhám tím školu..
dříve normální stav... autobus se naplnil, dvěře zavřeli a odjel...
co jiného může dělat řidič?
víte proč je v autobuse nápis počet míst k sezení, počet míst ke stání. Jaká je sankce pro řidiče, pokud poruší předpis?
co jiného má udělat, nežli odjet?
když řidič není k2o2t, tak zařve, ať se lidi posunou dozadu jako to dělal za nás před cca.30 lety. je to v lidech, každej myslí jenom na sebe.
Olafe,dnes by jsi se uřval a získal pouze nejakou stížnost,že jsi neurvalec. A každá stížnost i když byla neoprávněná by Tě stála minimálně 500Kč.( příměstské linky Ropidu směram na Mělník)
Tak, tak,je to ,jak psali již přede mnou,pouze v cestujících a ne v řidiči.Řidič není povinen cestující "srovnávat" a nesmí dovolit cestujícím stání na vstupních schodech.Tedy má-li za to,že je vůz obsazený(dozadu bez toho aby vstal nemusí vidět) dveře zavře a odjede.Sám jsem to tak praktikoval protože neustálé vyzývání cestujících,aby se posunuli dozadu,přestává bavit po dvou odjetých spojích.Je tedy namístě nadávat neukázněným cestujícím,nikoli řidiči.
3km jsou kousek. Než se s**t v buse - to bych raději chodil pějšky. Na SŠ jsem dojížděl následujícím způsobem. Přijel bus (naprosto narvanej) otevřeli se dveře - skoro nikdo nevystoupil, občas se tam tak jeden až dva lidi ještě narvali a zase zavřel a jel. ČSAD pak posílala malý mikrobus do kterého jsme se taky moc nevešli. Byly to nejhorší zážitky z cestování. Šklu jsem měl daleko 35 km. Hned co jsem si udělal řidičák, tak jsem jezdil autem. Vozil jsem i kamarády, kteří mi přispěli na naftu a ve výsledku jsme byli všichni spokojení. Všechny nás to vyšlo daleko levněji, měli jsme naprostý komfort a ráno jsme nemuseli tak brzo vstávat a odpoledne jsme nemuseli čekat 2 hodiny na autobus.
3km bych chodil pěšky nebo spíše na kole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.