Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má toto auto hodně najeto?

Od: ujsa odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je 180 000 km hodně na Fiat Stilo za 50 000? r.v 2002? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

1x

Bez znalostí konkrétních podmínek provozu nelze podat relevantní informace. Obecně - pokud bylo auto provozováno za standartních provozních podmínek a bylo pravidelně servisováno, pak není problém najet 3x tolik. ;)

ujsa
hodnocení

Děkuji za radu, s autem bylo ježděno pravidelně a majitel nedávno měnil rozvody atd.Tudíž doufám že bude v pořádku.

pc*
hodnocení

0x

Fiat nebrat.Radim dobře.Jen same problemy a o dilech nemluvě

cyril*

I hlouposti mohou být raděny "dobře".

ujsa
hodnocení

Jak to myslíte?;)

cyril*

Myšleno je to v tomto případě tak, že z jedné špatné zkušenosti podpořené hospodskými řečmi se nedá posuzovat každé auto. Klidně mohu naopak tvrdit, že tato značka je perfektní, protože jedno auto od ní mám již 10 let a zatím se nic nepokazilo. ;)

blackflamesiczi*

fiat neni auto*smich* , tentokrat s cyrilem souhlasim, v kvalite nazalezi na znacce protoze automobilky auta skoro jen skladaji a dily nevyrabí, zalezi na historii a ervisu. Jinak 180 000 km je normalni , nikdo si nekupuje auta aby staly to pouze cesi si mysli ze auto po 100 000km je v haji a tak radsi kupuji auta se stocenym tachometrem. Shalne si porovnejte nemecke mobile.de a ceske sauto.cz a zadejte stejne parametry a uvidite ten rozdil v km i u aut co jeste jsou na mobile ale prodane a uz inzerovane v cr o 100 000km mensi stav.

JInak moje averze k fiatu je pouze proto ze miluji fordy*srdce*

ujsa
hodnocení

Děkuji,každý názor vítám.:)

ujsa
hodnocení

Tak to moc ráda slyším,protože o Fiatu vážně uvažuji.Takže moc děkuji za Váš názor.:)

rengeacz
hodnocení

0x

Dobrý večer.Nejsem vlastníkem a nikdy jsem nebyl těchto vozú ale kamarád ho má "Fiat Punto" tak jak se k němu chová to by snad neustálo žádné.Když jsem mu měnil olej tak vyteklo stěží 2 l. motor 1.2 sport model 2000. Výfuk ten chudák nemá cca1.1/2 roku zkrátka kus který vydrží snad vše,palubka mu svítí jak vánoční stromeček od - abs po prasklou žárovku.U auta které měl předtím ten samí model mu vyskočil a upadl na zem celý motor, zkrátka to neřeší.Pdle toho by to neměl být problém " ALE"!

ujsa
hodnocení

To je právě to vždycky je nějaké "ALE",ale to je konec konců se vším.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]