Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie nenastartuje

Od: jarda87 odpovědí: 6 změna:
Dobry den,nevite nekdo cim to je rano jsem jel a auto samo od sebe chciplo a uz ho nemuzu nastartovat benzin tam je startuje ale nechytne cerpadlo davkuje je to 1.3 benzin 95 rok moc dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

1x

U BMM by to ještě mohlo dělat čidlo otáček na převodovce (hallův snímač). Jako jedinné čidlo (snímač) nemůže pracovat v nouzovém režimu a motor nenaskočí.

solenza*

Jj, taky bych se na to zaměřil. Informace z tohoto snímače jsou pro řídící jednotku životně důležité.

des*

Ano,taky se přimlouvám za to čidlo.Kamošovi se to stalo když jel do práce a přišel pěšky.Tak mně to napadlo,vyndali jsme moje a vyměnili.Okamžitě mu to laplo.Tak hned s ním jel koupit nové.

axlik*
hodnocení

0x
jste si jist čerpadlem? Zkusil bych jestli cívka dává jiskru..vytáhněte kabel od svičky, dejte na něj nějakou starou svicku, ukostřete na blok motoru a nechte někoho zastartovat..

endyfrog*
hodnocení

0x

Na 99% bych to tipoval na cívku nedávno sem stejný problém řešil a byla jasně cívka dal sem novou a auto frčí

polulinapermanenta
hodnocení

0x

On je nad tím snímačem termostat a z něj často kape zrovna na něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]