Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma starého pionýra, rád bych ho odhlásil z registru, ale nerad bych ho dával pryč aby na něm mohl kluk ještě někde po poli jezdit, je nějaká možnost? děkuji za odpověď
Možnost jak vyřadit a nechat si samožřejmě zatím existuje - stačí k tomu napsat žádost o změnu využití vozidla pro zánik jeho používání k jinému účelu. Necháte z pionýra udělat například stojan na hrábě nebo lopatu nebo zkrátka na nářadí. Na tomto základě vyřadí jawičku z evidence. Dodáte foto z Vašeho pozemku kde stojí a o něj jsou opřeny hrábě, koště, lopata a celá záležitost je vyřešena.
doplněno 05.01.12 23:01: registr-vozidel.cz...kume/...Nevím kdo provozuje stránky "registrvozidel, dopravníinspekltoráty" atd, a další, když jsem si některé stránky prohlížel dospěl jsme k závěru že webové stránky si dnes dokáže vytvořit každý pitomec, který ničemeu nerozumí...jsou zde neaktuální a zavádějící informace, některé dokonce nepravdivé či lživé...
Ale to je jen můj názor...nechápu proč vyřazovat funkčního a pojízdného pionýra, když pojistka stojí 220Kč na rok a vyřazením se z pionýra stane hromada železa, kterou už neoze nikdy registrvovat ani provozovat...a když bude kluk jezdit na hromadě železa po veřejně přístupné komunikaci, kterou je i polní či lesní cesta, může se stát akorát to že to někomu bude vadit, zavolá policii a kluk bude mít průser, protože na nepojištěné hromádce železa se na veřejně přístupných komunikacích jezdit nesmí...Ve svém věku by hste už mohl mít rozum, pane
Tak teno odkaz je na souikromé webové stránky, které provozuje tato paní: Ing. Diana Žalčíková je ryze českou společností, která se specializuje na poskytování služeb v oblasti dopravní agendy.
NAŠE ČINNOST:
Na základě zplnomocnění zabezpečujeme pro fyzické i právnické osoby celou řadu služeb v rámci registrů vozidel na území hl. města Prahy. Díky spolupráci s internetovým makléřstvím Srovnávač.cz zajišťujeme pro naše klienty kompletní servis i v oblasti pojištění.
ODPOVĚDNÁ OSOBA:
Ing. Diana Žalčíková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.