Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu- potřebuji přepsat auto přes člověka, který má průkaz ZTP, ale už má jedno auto na sebe napsané. Mohl by jakoby koupit druhé?
Já jsem právě slyšel, že pokud jde o neplacení ekodaně, tak ten člověk se ZTP nesmí mít žádné auto na sebe napsané.
Když jste to slyšel, bude to pravda a nemusíte se vyptávat, já četl Ústavu ČR a tam je právo na vlastnictí zakotveno, vlastnit může i nenarozený plod pokud se narodí živý.Takže ještě v době před narozením se může stát vlastníkem auta, dvou aut, celé flotily aut.
Ten kdo Vám řekl nesmyl který uvádítě je nic nechápající idot.
jinak ve strakonicich (oblibene) tvrdily ze auto nesmim vlastnit pred dovrsenim 18 let a neni to dlouho cca pul roku ale nehadal jsem se napsal jsem ho misto dcery na sebe a byl klid
pojem "napsat na" může znamenat zápis vlastníka, nebo zápis provozovatele, bud se jedná o jednu osobu nebo o různé subjeklty.
50 procent lidí v čechácj nechápe že vlastníkem může být někdo jiný, než provozovatel.
Například leasingová firma vlastní 50 aut, jsou to auta která jí patří, jsou jejím majetekem, je uvedena jako vlastník i v registru vozidel a bez jejího vědomí a souhlasu nelze provádět žádný evidenční úkon, provozovatel může být někdo jiný, kdo má s leasingovou firmou leasingovou smlouvu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.