Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oktávka combik vs. peugeot 407comb

Od: magua* odpovědí: 11 změna:

Za které auto se přimluvíte? Sem na vážkách, díky za jakýkoli názor . .pro a proti. . .

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdo jezdí Octávem bude radit Octavii, kdo jezdí pažoutem bude radit jeho. To se nedá takhle říci. Každý má něco do sebe a něco co se nepovedlo. Nehledě k tomu, že další ti klidně poradí Forda nebo citrouše, případně nějakýho japonce neb podle něj obě uvedený značky stojí za draka.

nu*
hodnocení

0x

nejlepší auto je první model toyoty yaris, ale když jinak nedáte, jedničkovou Oktávku TDi 81 kW nebo dvojkovou TDi 77 kW

letitbe*
hodnocení

0x
Ja jsem pro skodovku, je to ceske auto tudiz servis na jazdem rohu (i v nasem meste se 6000 obyvateli) a levne nahradni dily.
erikch*

letitbe-bohužel stále je v povědomí zakořeněna iluze levných dílů na škodovku-to bylo a skončilo koupí Škodovky koncernem v 90.letech...Občas,když se zde podobné rčení objeví,nabízím pro srovnání zhruba stejný díl-konkrétně zde třeba právě na P 407 a srovnatelnou Oktavku II-a možná byste se až divil(a) nad smutnou realitou,že domácí automobilka prodává na domácím trhu nejen svá auta dráž než leckde v zahraničí(což si žádná jiná ani německá,francouzká nedejbože japonská automobilka nedovolí,protože by to okamžitě pocítili na prodejích),ale i díly jsou při nejlepším pouze srovnatelné-nikoli levnější než konkurence...Bohužel my češi jsme ovce a u piva jsme chytří,ale dát si tu práci a trošku zagooglit(když už to dnes svobodně lze) a ověřit něco už jsme liní...

doplněno 05.01.12 16:14:

A k volbě,resp.dilematu zda Peugeot nebo Okta-osobně právě spíš,oproti nu,vyzdvihnu podle mně hodně povedený design-někdo třeba rád německý konzervatismus,a někdo má rád auta jak se říká "s duší",mimoto 160 koníkové HDíčko je super volba...

dobrak*

Chci se zeptat,je Hyundai taky České auto když se vyrábí v Nošovicích? :) S tím servisem na každém rohu se u této značky vůbec nedivím .

magua*
hodnocení

otázka jako odpověď nebo co je toto :D

nu*
hodnocení

0x

na peugeotu mi vadí ten jeho klínovitý tvar, a také uspořádání vnitřního prostoru. Hodně záleží na motorizaci. Nejlepší bude vyzkoušet si obě auta a pak se rozhodnout.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ja osobne bych radsi 407 je pohodlnejsi a motory jsou zivejsi . A to nesnasim francouze

polulinapermanenta
hodnocení

0x

Těžko říct oba začínají na f, aji pažout aji ochcávka: Nevěřte na nějaké tdi, nafta patří do kamen, co ušetříte na spotřebě vrazíte do servisu. Co se vám líbí víc, to si vyberte.

blackflamesiczi*

holka ty se me libis*smich* moje rec

hodnocení

0x
projel jste se tim peugotem? moc jsem v nem nenajezdil, ale nelibil se mi. blby prehled pred autem, auto se chovalo jako obrovsky kolos a i pri cca sto konich bylo divne line... zkratka nesedlo mi ani nahodou. tak jak nemam rad oktavky, tak pokud jsou jen tyhle 2 moznosti, radeji bych oktavku... ale bezte se tim projet, to je zaklad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]