Nejste přihlášen/a.
Mám takový zajímavý dotaz: na silvestra jeden ožralý idiot málem ohrozil moji manželku s kočárkem svým autem, naštěstí se nic nestalo shodou okolností jsem zjistil, že byl chycen policí, která mu naměřila slušnou dávku promile a k tomu ještě nevlastní řidičák... Dá se nějaký způsobem pohlídat, aby byl příslušně "odměněn" a nevyvlíkl se z toho jako mnoho jiných před ním? Já osobně nic na něh podávát nechci, protože mám strach, že by si potom mohl najít manželku a vyhrožovat ji, nebo dítěti...děkuji za info
Tak jste si postěžoval,nahlásit to nechcete,tak oco vám vlastně jde.Abychom vás přemluvili?Vyjádřete se jasněji.
nebo co udělat, protože to že nás ohrozil nikdo nedokáže, bude to tvrzení proti tvrzení...
Ohrozil nebo málem ohrozil? To je docel rozdíl, vlastně slušný nesmysl - jako když je ženská "trochu" těhotná...
doplněno 05.01.12 01:16:Na sIlvestra? V poledne nebo o půlnoci? (jen pro upřesnění...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.