Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrální zamykání Punto

Od: bananbezslupky odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

vlastním Fiat Punto II. a přemýšlím o dálkovém centrálu. Když sem tak přemýšlel o zapojení a prohlížel různé sady, došlo mi, že v autě centrální zamykání vlastně mám. Přijde mi tedy zbytečné montovat všechny dveře a vyměňovat servo motorky, když už tam jsou, a hlavně když už auto má svůj fungující systém centrálního zamykání.

Šlo by tedy připojit řídící jednotku dálky ke stávajícím servo motorkům?Respektive vyměnit pouze jeden servo, ten u řidiče, který svým odemknutím pak odemkne/zamkne zbylé dveře jako je tomu dosud. Druhá varianta by mi přišla jednodušší a rozumější, pokud tedy jde udělat na dálku jen ten jeden.

Dá se v případě první nebo druhé varianty koupit pouze ŘJ, popř. ŘJ s jedním servo?

Děkuji :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

koupite pouze dalkove ovladani centralu a to zapojite na stavajici

bananbezslupky
hodnocení

No, ale budu muset odpojit ŘJ automobilu od centrálu, nebo ne? A výstup na blinkry zapojit k tkačítku nouzáků?

blackflamesiczi*

ne rj odpojovat nbudete pouze mu date dalkou impulz k otevreni ci zavreni

lui*
hodnocení

0x

Třeba něco takového?

jablotron.cz/...

blackflamesiczi*
04.01.12 18:08

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výměna motoru cena

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]