Nejste přihlášen/a.
Zdravím, obracím se na vás s prosbou o radu, tip či nápad.
Kamarádka hodlá prodat elektronová kola k autu, ovšem před nafocením a nabídnutím na internetu by je ráda pořádně očistila. Napadlo mne zastavit u nějaké pumpy kde nabízejí ruční mytí aut, třeba by tam měli i wapku nebo něco podobného, ovšem na internetu nějak nemohu nic rozumného najít.
Pokud někdo víte o nějaké benzince v okolí pražského Jižního Města, kde by tento úkon za rozumnou cenu provedli, případně máte nějaký jiný nápad, poraďte.
Předem díky, hezký den!
Každá druhá pumpa má přece ruční mytí, stačí tam hodit desetikorunu a bez problémů je tlakovou vodou a saponátem umeješ. Myslím že na něco takového není potřeba hledat specializovanou firmu.
pokud vypadaji jako moje rak let nemyte tak wapka nepomuze, na exy jsem je nechal radsi opiskovat
Nemám zkušenosti s myčkami, staší mi zkušenost šéfa. Po výslovném ujištění obsluhy, že s Transitem může najel do myčky, mu kartáče vyrvaly zadní stěrače i s okýnkama...
Navíc, já ty kola sám mýt nebudu, a kamarádka spíš hledá firmu, která jí je vyndá z kufru, očistí a případně osuší a pak zpět naloží, a je ochotna za to přiměřeně zaplatit.
Tak jsem předal kamarádce získané informace, všem zúčastněným děkuji za snahu!
Ještě se pak ozvu, jak dopadla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.