Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde umýt kola pro prodej?

Od: hop® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, obracím se na vás s prosbou o radu, tip či nápad.

Kamarádka hodlá prodat elektronová kola k autu, ovšem před nafocením a nabídnutím na internetu by je ráda pořádně očistila. Napadlo mne zastavit u nějaké pumpy kde nabízejí ruční mytí aut, třeba by tam měli i wapku nebo něco podobného, ovšem na internetu nějak nemohu nic rozumného najít.

Pokud někdo víte o nějaké benzince v okolí pražského Jižního Města, kde by tento úkon za rozumnou cenu provedli, případně máte nějaký jiný nápad, poraďte.

Předem díky, hezký den! *slunce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

2x

Nevím jaké jsou v Praze možnosti ale já tuto věc řeším v ČSAD, nebo v nějaké jiné nákladní dopravě, kde mají kanál a možnost horké wapky, je to za pár korun a nemá to chybu. Sám si umyjete to co chcete.

doplněno 04.01.12 12:41:

Tuto službu mají i v některých servisech ale ...

blackflamesiczi*
hodnocení

2x
nekde na 4 byla firma co kompletne cistila auta, doplněno 04.01.12 12:42:Arkalycká 833/1, Areál garáží "GALAXIE"Praha 4, Jižní Město-HájeNabízíme širokou škálu služeb od ručního mytí až po tepování sedaček, leštění karoserie, čištění stropu... Naše telefonní číslo:737 284 977608 861 183Nevim jestli jeste funguji

petr123*
hodnocení

2x

Každá druhá pumpa má přece ruční mytí, stačí tam hodit desetikorunu a bez problémů je tlakovou vodou a saponátem umeješ. Myslím že na něco takového není potřeba hledat specializovanou firmu.

blackflamesiczi*

pokud vypadaji jako moje rak let nemyte tak wapka nepomuze, na exy jsem je nechal radsi opiskovat

hop®
hodnocení

Nemám zkušenosti s myčkami, staší mi zkušenost šéfa. Po výslovném ujištění obsluhy, že s Transitem může najel do myčky, mu kartáče vyrvaly zadní stěrače i s okýnkama... *cert*

Navíc, já ty kola sám mýt nebudu, a kamarádka spíš hledá firmu, která jí je vyndá z kufru, očistí a případně osuší a pak zpět naloží, a je ochotna za to přiměřeně zaplatit.

hop®
hodnocení

Tak jsem předal kamarádce získané informace, všem zúčastněným děkuji za snahu! *palec**slunce*

Ještě se pak ozvu, jak dopadla...

albert*
hodnocení

0x

Jsme malé město se třemi pneuservisy, ale v každém mají zařízení na omytí kol i s disky. Myje se to saponátem a takovými malými kuličkami (jako "antiperle"). Zkuste tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]