Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Kamarád má auto, které by se mi hodilo na náhradní díly. eko daň je zaplacena. On by chtěl auto přepsat, aby s ním už neměl žádné starosti, mě se zase nechce platit přepis 800Kč (pokud se nepletu). auto by mělo stát u mě, nepojízdné.
Jaká je možnost, aby nás to oba vyšlo s co nejmenší investicí a jak by se pak postupovalo v případě sešrotování auta a platí-li se šrotovné?
Jakube, úplně jednoduše, vyvše za něj vyřídíte a vozidlo vyžadíte na zánik využití vozidla. Víte jak na to?
ICQ 55180641
doplněno 03.01.12 21:12:samozřejmě že můžu psát i sem, ale na ICQ Vám zašlu dokumenty, které vyplníte a vše zařídíte. Na registru vozidel někde dělají dusno, jinde Vám poradí jak na to...
chápete již?
Záleží na tom co vlastně chcete, = kamarád může vozidlo trvale odhlásit ( vyřadit ) na základě změny užívání vozidla. Napíše, že z vozidlo bude sloužit jako např. sklad zahradního nářadí a vozidlo se na tomto základě zruší a on potom si s ním může dělat co chce třeba ho i dál prodat jako sklad. Je to srozumitelné? To je úplně nejlevnější varianta. V případě, že byste chtěl využít doklady budete muset na sebe přepsat za těch 800.
doplněno 03.01.12 21:29:Napsal jsem úplně vše = potom už to nebude auto! tak jaké sešrotování?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.