Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam RP sk. B a chci si letos (2012) udelat C.
Dostanu automaticky profesak nebo si ho budu muset delat zvlast?
Mate nekdo predstavu kolik takova sranda dnes stoji?
Predem Vam dekuji za odpovedi.
D
Automaticky ne ale většina autoškol ho nabízí.Myslím že něco kolem deseti tisíc...
doplněno 02.01.12 21:22:Je to školení o rozsahu tuším 140 hodin...
Diky!
Chci si koupit a pracovat s UNC 060 a pro prevoz chci pouzivat
Avii nosic kontejnru.
POtrebuji vubec ten profesak?
Predpokladam ze ano v pripade kdyz budu auto nad 3500kg ridit za ucelem
zisku/vydelku.
Budu ten porfesak potrebovat i k opravneni na smykovy nakladac?
D
Jééééé,Vy jste mi udělal radost!S UNC jsem dělal moc let a moc tád na to vzpomínám..Ten profesák budete potřebovat.Jen nevím přesně co myslíte smykovým nakladačem...Na nakladače se profesák nevyžaduje..
Jak píše martincakl,je to složitější,dá se tomu vyhnout ale je dobré ho mít...
automatick yurčitě nikoliv, budete si ho muset udělat zvlášť, páč jsou profese, kde nepotřebujete k řízení náklaďáku profesák...cena se liší dle místa a konkurence...
doplněno 02.01.12 21:30:dave, Vaše doplnění je složitější na vysvětlení. Pokud budete provozovat dopravu za účelem zisku, to je složité, osobně bych používl jen pro převoz UNC bez profesáku...
doplněno 02.01.12 21:35:ne není seznam profesí, páč takový neexistuje...
páč to se nedělí podle druhu práce.
A kde by jste mistre doporucoval se optat?
Ktery urad ma tyto zalezitosti u nas na starosti? Dopravka?
D
dave, zeptat ne registru řidičů, v autoškole, hlavně vysvětlit, že vozidlo Vám bude sloužit jen k přepravě výrobních prostředků!
Já bych řekl,že Vám to řeknou v autoškole,tam by to měli vědět přesně.Jeden telefonát...
Byl jsem pomalejší...
To budem rádi!Ale určitě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.