Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prásklé lanko

Od: jamby* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den stal se mi jeden nepříjemný problém mám škoda felicia 1998 1.3mpi a prasklo mi lanko na otevíraní kapoty nevíte někdo jak tenhel problém vyřešit prosím .. Díky s pozdravem Štrauch

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

strcite tam ruku a manualne zevnitr zatahnete za zbytek lanka ci sroubovakem trhnete za tahlo, blbe se to vysvetluje nemate tam jinou feldu aby jste si to vyzkousel pri otevrene kapote?

jamby*
hodnocení

jo tak to nemam

doplněno 02.01.12 20:40:

ale ono to je zaseklé

blackflamesiczi*

jestli je zaseklej zamek tak pres masku jestli je to facelift , sirokej plochej sroubovak a zapacit

jamby*
hodnocení

ale to je přední kapota tam žádnej zámek není nebo je?

blackflamesiczi*

a co asi drzi zavrenou kapotu? Zamek neni jen na klic. Bavime se tu o zamku predni kapoty ze ano?

jamby*
02.01.12 20:48
hodnocení

Ano

jamby*
02.01.12 20:48
hodnocení

Ano

jamby*
hodnocení

a když zapačím tím širokím šroubovákem nepoškrábu nebo nepoškodím masku?

doplněno 02.01.12 20:53:

ted sem byl v garaži skusit tam strčit ten šroubovák a není tam místo na šrubovák je to ta novější maska fabiacká

blackflamesiczi*

zamek

vpravo dole vedle zobacku je vystupek a tam zapacit

jamby*
hodnocení

děkuji za odpověd pokusím se to dát do hromady

blackflamesiczi*

jednodusse to nejde chce to trpelivost protoze je to delane tak aby to jednodusse neslo, ja to delam zespoda ale zase mam dlouhe ruce*smich* a na zvedaku protoze to je snazsi

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

sundat spodni dekl a otevrete to a nebo skrz masku ale to me nebavi je to zbyteckna pakarna

jamby*
hodnocení

A když sundám ten dekl tak mám postupovat jak?

gumidek*
hodnocení

0x

Tedy nevím, co kde páčit, jelikož se mi tohle nikdy nestalo (Favorit), ale není snažší a přístupnější ten zámek kapoty demontovat? *nevi*Drží ho tři šroubky M6. Po lehkém narovnání (případně pohybu) bowdenu (bowdenem) půjde zbytek lanka snadněji vytáhnout. Pak bowden prostříkat WD a nové lanko namazat nějakou řídkou vazelínkou. Na páčce v interiéru je lanko uchyceno v takovém válečkovém zakončení jako u páčky řidítek motorky,jízdního kola,lanka plynu na stříkačce nebo karburátoru,...

Pokud je problém v tom vyskakovacím kolíčku v masce, tak nevím... :)

gumidek*

Už jsem pochopil, že kapota je zatím zabouchlá ... *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]