Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych pomoci při řešení tohoto problému - mám asi půl roku nově udělané prahy od klempíře na mém ZX. Dneska jsem auto kontroloval a koukal i na spodek. K mému překvapení jsem si všimnul povrchové koroze na spodní straně nových prahů. Vlevo prosvítá snad všude, vpravo jen na pár místech. Od klempíře byly ošetřeny dutiny voskem atd. a vnějšek natřen základovkou a poté nastříkán kaučukovým antikorozním přípravkem. Koroze je opravdu jen povrchová, ale i tak mě to děsí. Podlahy a nosníky jsou v pořádku, tak jsem ty prahy nechal udělat - doslova se sypaly
Chtěl bych se tedy zeptat, jaké zkušensti máte v oblasti ochrany proti korozi? Samozřejmě po Silvestru panu klempíři zavolám. Pokud přes něj cesta nepovede, tak plánuju, že příští týden zbrousím ten nástřik kaučuku a udělám si tu ochranu sám. Našel jsem, že existují i nějaké základovky s velkým obsahem zinku a celkem chválené ochranné nátěry.
Děkuji moc za jakékoliv reakce.
Mezi autokarosáři je všeobecně známo, že když je auto bourané a provede se oprava vyvařením, tak to při jakémkoliv laku nikdy nevydrží tak, jako originální ochrana od výrobce. I při dvousložkovém autolaku jsou do dvou let-max do tří vidět přes lak začínající fleky koroze, a můžete dělat co chcete.Každý to řeší jinak-já třeba dělám prahy z plechu 2 mm, a i když bych to pak ani ničím nenatřel, tak tak silný plech prorezaví nejdříve za 12 let, a to už se auto dávno zahodí.
Zdravím,
díky za užitečné rady, jak mám ty prahy ošetřit. Ještě bych měl dotaz...
Bohužel nemám žádnou garáž, kde bych tento úkon mohl provést. A jelikož nastává zima, všude je plno vody a vlhkosti, tak nemám šanci ty prahy dostatečně vysušit, abych na ně mohl patlat nějaké nátěry. Myslíte si, že ty prahy můžu nechat tak jak jsou přes zimu a začít s tím až na jaře? Určitě je podle mě blbost udělat to teď a zakonzervovat tam tu vlhkost a vodu - tím bych to akorát zhoršil, ne?
Nevím přesně z jak tlustého plechu prahy jsou, ale je to minimálně 1mm.
Díky moc za případnou radu.
ta kyselina(roztok na vodní bázi),jak výše někdo zminuje,se jmenuje fosforečná(reaguje s oxidy železa,čili korozí) a výsledkem aplikace je zčernání povrchu...Ideální je od fa.FORCH(dražší,ale osvědčená) a pracovat s tím můžete i když není teplo(musí být nad 0 a nesmí na to pršet)-bez toho je broušení a nátěry čehokoli jako stříkat barvu na neodmaštěný povrch-prostě k prdu...
Už sem pár nástřiků dutin aji spodků dělala. Vždy se auto na konci šichty aby uschlo umylo wapkou a ráno se zakrylo auto a stříkalo. Vydrželo to vždy víc než tři roky (déle jsem nikde nedělala). Nástřik bych dolů asi nebrousila, už jenom protože je to hrozná pakárna. Jinak udělat to sama je asi nejlepší, to vždycky vím, kde sem to ošidila.
poradne omejt vzit nejakym odrezovacem (vsechny jsou stejne je to nejaka kyselina xxx) pak natrit namahane spoje AUTOSEALEM (takova zvejkacka v plechovce ) a pak teprve nastrik na spodky a vydrzi to navzdy, pokud nekdo nastrika rovnou nastrik na spodky nema to vudec zadnej vyznam, veskere spoje a namahany mista se musi vzit tim autosealem ne silikonem a podobne, vytvori to takovou plastickou ochranu jako z vyroby
doplněno 31.12.11 21:22:p.s zakladovka bez odrezovace je platna jako mrtvemu zimnik (nejak tak) protoze i kdyz to obrousite porad je rez v porech
nejlepší je koupit rostlinný olej na smažení v potravinách za 30Kč a navrtat práhy a naprat litry dovnitř.Spousta exotů tam leje minerální,motorový,převodový olej. a to je na nic,protože neuschne a časem ho vymyje voda ze silnice.Rostlinný olej uschne a zůstane na autě.Naví bezvadně vzlíná a dostane se všude.Zkus si něco natřít doma rostlinným olejem a nech to týden při pokojové teplotě.Máš to pak skoro suché.Minerální olej neuschne.
Já měl na KdFu podvozek natřen z oginálu a ten držel... Ale jak se jednou šáhne plamenem, chytne rez tak konec a nátěr jen obnovovat..
Ono to snad zase neuhnije tak rychle - zatím jsou půl roku staré. Plech přece neprorezaví za pár dní...horší jsou samozřejmě sváry...
Za 10 měsíců mě čeká technická, takže předpokládám, že jednu ještě udělá a pak ho nechám zlikvidovat. Jde mi zkrátka o radu, jestli radši nechat povrchovou korozi (na spodní straně prahů) přes zimu a na jaře obrousit a natřít nebo se o to pokoušet teď v zimě ve vlhku...
ono origo je origo,jinak ten rez pobrousit ,přejet odrezovačem základem nějaká guma na to a lak ,nejdřív to začne vždy od hrany prahu neboj se to kapku naprat aby to na hraně zustalo,lepší více vrstev po sobě a aby to pěkně zalilo hranu,jinak nejlepší maglajz do prahu je petrolej a molyka,to vzliná,ale bacha někdy až moc ,videl jsem že to dolezlo z prahu až do tapeců,já používám bud vosky od body,nebo maglajs,petrolej ,grafit vazelina,,molika a olej, to je na x let do rezu se to zažere a drží tuhé báze stvrdnou a jsou pak na prd,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.