Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pistole na stříkání dutin

Od: ferenc* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, sháním pistoli na stříkání dutin aut, na internetových obchodech jsem jich našel mnoho ale jsou všechny na original patrony rezistinu takovou já nechci. Potřebuju pistoli která má normální doplňovací nádobku s hadičkou a tryskou na konci. Prosim poraďte nevím kde už mám shánět.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Treba tady:
dobre-naradi.cz/...
Staci do googlu zadat strikaci pistole na dutiny. A vyjede kupa odkazu. Nebo staci zajit do nejblizsi prodejny kutilskych potreb a tam ji budou mit taky.
Samozrejme potrebujete jeste kompresor.

a taky přívodní vzduchovou hadici od kompresoru k pistoli

ferenc*
hodnocení

Díky za odkazy, ale pistole jsou na patrony nebo na nádobku s 40 mm průměrem to ja nevim kde takovou nádobku sehnat . Otázka ohledně kompresoru ten mám a různé příslušenství jen mi chybí tahle pistole.

ferenc*
hodnocení

Díky za odkazy, ale pistole jsou na patrony nebo na nádobku s 40 mm průměrem to ja nevim kde takovou nádobku sehnat . Otázka ohledně kompresoru ten mám a různé příslušenství jen mi chybí tahle pistole. V těhto nádobách kupuji rezistin

Pistole na stříkání dutin

Nsdobky se samozrejme prodavaji k pistolim jako prisliusenstvi. Velke, male, na horni i na dolni pripojeni,...staci si vybrat.

privratsky*

Já to kdysi vyřešil tak,že jsem si sehnal starý hasičák,udělal uzávěr s jemným závitem a zpětným ventilkem.Stříkal jak o život.

Hadička by se měla dát sehnat i dnes .

troja*
hodnocení

0x

Tak "MY" jsme to za mlada dělali jednoduše. Vzali jsme sifonovou lahev, rezistin, bombičku. Na vyústění jsme navlékli PVC benzinovou hadičku. Konec hadičky ucpali a na konci udělali nově čtyři dírky do stran. A šup tam s ní a jedééém

naj*
hodnocení

0x

V kterémkoliv servise,kde dělají nástřiky dutin nebo spodku vozidel vám prázdnou nádobku jistě dají/vyhazují se/ a závit je u všech stejný.Pistole se dá levně koupit v supermarketech.Ještě svou zkušenost s REZISTINEM ML.Několikrát se mě stalo,že jsem jej musel ředit PETROLEJEM ,protože se na konci trysky srážel /tuhl/ a takto naředěný/asi1:4-5dílům rezistinu/ se lehce nanášel bez snížení kvality nástriku,který je možno po krátké přestávce/podle teploty okolí/ opakovat.

pajk*
hodnocení

0x

No, kupte tu na kartuši, k ní kupte kartuši rezistinu. Tu po vypotřebování nevyhazujte, ale vymejte a používejte místo normální nádobky. dělám to tak už několik let:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]