Nejste přihlášen/a.
Díky za odkazy, ale pistole jsou na patrony nebo na nádobku s 40 mm průměrem to ja nevim kde takovou nádobku sehnat . Otázka ohledně kompresoru ten mám a různé příslušenství jen mi chybí tahle pistole.
Díky za odkazy, ale pistole jsou na patrony nebo na nádobku s 40 mm průměrem to ja nevim kde takovou nádobku sehnat . Otázka ohledně kompresoru ten mám a různé příslušenství jen mi chybí tahle pistole. V těhto nádobách kupuji rezistin
Nsdobky se samozrejme prodavaji k pistolim jako prisliusenstvi. Velke, male, na horni i na dolni pripojeni,...staci si vybrat.
V kterémkoliv servise,kde dělají nástřiky dutin nebo spodku vozidel vám prázdnou nádobku jistě dají/vyhazují se/ a závit je u všech stejný.Pistole se dá levně koupit v supermarketech.Ještě svou zkušenost s REZISTINEM ML.Několikrát se mě stalo,že jsem jej musel ředit PETROLEJEM ,protože se na konci trysky srážel /tuhl/ a takto naředěný/asi1:4-5dílům rezistinu/ se lehce nanášel bez snížení kvality nástriku,který je možno po krátké přestávce/podle teploty okolí/ opakovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.