Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád

Od: spurji odpovědí: 100 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit ohledně subíku. Dostal jsem subwoofer ale bohužel k mému překvapení v rádiu nemám výstup pro připojení subwoofru :( . Na zadní straně rádia mám normálně iso konektor a anténu to je vše.. Poraďte prosím

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

co je to za rádio (typ) nebo foto zadní strany a jakej SW (aktivní, pasivní)?

spurji
hodnocení

Děkuji za rychlou reakci.. Rádio je LCS310UR, v informacích o tomto rádiu je výstup pro subwoofer ano, ovšem já to na zadní straně rádia nevidím .

Subwoofer je Magnat 300A (aktivní)..

olaf71*

tak podle parametrů rádio nemá vůbec žádný další audio výstup, jen 4 x repro. aspoň že ten SW je aktivní, jinak by jsi musel koupit tříkanálový zesilovač. takže vytáhni kabely ze zadních repro, napojit na vstupy SW cinch L/R a z výstupu na repro zpět natáhni signál do obou repro.

spurji
hodnocení

Díky moc spadnul mi kámen ze srdce že to vůbec jde, a bude to hrát normálně ten subík nebo bude mít mouchy?-jestli stím teda máš zkušenost.

blackflamesiczi*

ja bych te wofer zapojil pres vypinac aby to slo vypnout nezavisle na radiu je to lepsi, nektere z lepsich systemu uz mani solo ovladani nebo jde dokoupit, vetsinou jsem to videl na svorkovnici jako je na modemu

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

vzit to z vystuou na repro a odsud do zesilovace

spurji
hodnocení

Když mi řeknete jak se sem dá vložit obrázek tak vám pošlu pohled na zadní panel rádia..

spurji
hodnocení

Obrázek zadní strany rádia

spurji
hodnocení

Až tu prominte

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád
spurji
hodnocení

Prosím moc tomu nerozumím nikdy jsem to nedělal :(.. Můžete mi podrobněji napsat co mám tedy udělat aby to pochopil i lajk. Jako jak to mám zprovoznit ten subík.. Moc děkuji

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád #2
blackflamesiczi*

na kolebky zapoj zadni repro a dole zapopoj proud + - jinak nic

doplněno 27.12.11 18:18:

ten proud pod tou pojistkou "FUSE" aby nedoslo k milce

spurji
hodnocení

Takže ty kolébky co jsou v pravo nahoře tam napojit zadní repráky, Dále zapojit napájení z baterie na BATT potom zapojit kostru a co mám dělat stím prostředním REM? a to bude vše? A jaký to bude mít zvuk :), A co stím vypínačem nebo co jste to psal?.. Děkuji

blackflamesiczi*

na nej se zapojuje ovladani subworferu za radia, jestli to radio umoznuje kdyz ne tak na nej jde napojit ten vypinac a nebo natrvdo tam pustit + ,

doplněno 27.12.11 19:00:

na REM tahnete solo kabel od baterky , staci slabej a na nej dejte jakykoly vypinac nekam aby neprekazel , ta to mam v lotekce a nemusite pres rele.

NA ten privodni + (napajení subwoferu nedavejta zadnou dvouliky ale silnej kabel pro to urcenej a hlavne pojistku, a kostru si udelejte nekdeu zadnich svetel ale ne pod nejakej plastik ale pod sroub a popremejslejte jestli vsechny kabely nedat pres nejakou svorkovnici aby jste je pri vyndavani woferu nemusel porad sroubovat ale to je na vas u jednoho je to asi v klidu ja vyndaval vzdy 2 zesilovace a 2 bedny

spurji
hodnocení

A doporučíte mi nějaký ten vypínač? Já nevím jestli jsou potřeba nějaké parametry a zase natvrdo tam dát to tam dám radši vypínač

spurji
hodnocení

Dobře zítra se do toho pustím, kdybych měl nějaký problém mphl bych se vás na něco zeptat kdybych nevěděl? A jak to pak hraje když tam de signál z repro a né z rádia?Děkuju

blackflamesiczi*

ted tomu asi dobre nerozumim , do repraku jde signal z radia, akorat jeste na tom ISO co jste vyfotil mate kompletne osazene vyvod na repro nebo je to nejak chaotiky pospojovane? NEjak to neni dobre videt .

Proste si vezmete signal z reproduktoru hlavne at je na obou kolebkach stejne +a-

doplněno 27.12.11 19:22:

po zapojeni a vyzkouseni je lepsi mista pripojeni signalu spojit cinem veskere cokolady a podobne hovadiny delaji akorat bodrel ale cinovat az po vyzkouseni

spurji
hodnocení

Jeden pán mi tu doporučil že to jde i přes iso konektor když napojím to REM na ISO, nemáte s tím také nějakou zkušenost? protože jsem někde slyšel že zadní repráky je obtížné vyndat :(.. A ano děkuju to je chytré to potom spájet

olaf71*

na BATT by mělo jít napájení přímo od baterie přes pojistku. REM je ovládaný přívod od rádia,takže připojit na ISO konektor na červený drát. pak ti bude SW makat jen po zapnutém klíči. nebo bývá jeden drát na ISO označen REM, tak na něj. dalo by se přímo na SW propojit svorky BATT a REM, ale po pár hodinách bude baterie u vypnutého klíčku vybitá, pak je potřeba SW vypínat.

jestli z toho nejsi a bydlíš někde v okolí Říčan, tak můžeš přijet ke mě a já ti to zapojím, nebo vysvětlím na místě, jelikož asi nemáš potřebnou kabeláž a tu budeš muset dokoupit.

spurji
hodnocení

No bydlím na Kladně a jsem ještě student takže nevím jak na tom budu z penězma na benzín ale kolik myslíte že vyjde všechna kabeláž na kolik Kč? A děkuju nevěděl jsem že by to šlo přes ISO konektor :), musíte to mít odzkoušený. A měm ještě jeden dotaz promiňte že otravuju ale co je kostra a kam jí mám zapojit? je to určitě jednoduché jenom mi to nikdo neřekl :(.. Děkuji Vám

blackflamesiczi*

kostra je - je vsude na kastly , kabelaz normalni sezenes treba na tuningshop.cz a lespi ale ta je zbytecna na ahifi.cz jinak zapojeni pres radio jde kdyz to radio umi vypnout subwofer poduk to das na modrej tak aby jsi vypnut subwofer budes muset vypnout radio coz nebude to prave kdyz pojedes dalku a budes to chtit vypnout a jedinej zpusob jak to vypnout bude bejt potichu. Je to i lepsi ze bednu nastavis na vetsi basy a muzes ji kdykoli odpojit

spurji
hodnocení

Jo super tak to zkusím zítra jak to bude fachat... A jak to hraje? Hraje to pak dobře?

blackflamesiczi*

je to znat jen je treba vychytat kompletne nastaveni jak radia tak subwoferu, pokud to jen otocis na max tak to bude tragedie, proto ja mel oba ovladace zesilovacu u sebe ze to slo nastavovat pomerne jednoduse . Hlavne pri nastavovani ne stylem na radiu vysky dolu basy nahoru ale pohrat si s tim

spurji
hodnocení

Jasně no zítra si s tím pohraju :) a snad to bude fachat zní to jednoduše.. pravou a levou stranu repráku píchnu do kolíbky, plus napojím z autobaterie přes pojistku na plus SW, zem připojím na nějakej plech a dobře upevním, a REM přes kabel do autobaterie. Je to správně vše? je to takové shrnutí :)

max se zněčeho zahulí*smich*,dělej to pomalu a srozmyslem ,možná bych to viděl aspon na zkoušečku,a tu kostru připoj pořádně na očištěné místo at se to nehřeje a nejiskří to,víš jak se to říká pokus omyl a chybama se člověk učí,taky jsem tak začínal jako kluk ,lepší jak pařit u compu,at se dílo zdaří

spurji
hodnocení

Jo Zahulí, tak dík dodal jsi mi odvahu :D.. Alee napsal jsem ten postup správně né? a na co zkoušečku? :D promin jsem amatér

plus a mínus snad poznáš tak jí snad netřeba

spurji
hodnocení

Tak na baterce je plus červená, a u repro je pravej kanál asi taky červenej ne? :D

spurji
hodnocení

nwm sem amatér

spurji
hodnocení

Tak jsem uspěšně zapojil na napájení z baterky na BATT přes pojistku,REM jsem připojil na iso na Power antena a REM a dal jsem tam vypínač, GND jsem připojil pod šroubec v kufru auta ale co dál? potřebuju tam dát to L a R a nwm kde to mám vzít :(...

blackflamesiczi*

mas repro v kufru nebo platu _? Vem to ze zadnich reproduktoru,

spurji
hodnocení

Mám feldu takže mám pouze přední 2 reproduktory..

olaf71*
no vidíš, na Kladně je krásnej obchod speciálně pro audio car www.aunika.com (od Budvarky ulicí nahoru k Penny,ul.Milady Horákové)). sám tam jezdím,jelikož jsem bývalý Kladeňák a mají tam úplně všechno. kostru vezmi někde vzadu, já jí mám ze šroubu ukostření zadních lamp.
blackflamesiczi*

a me ji kdysi dal jeden expert pod plastovej cudlik na zadnich plastech malem me shorelo auto jak byl rozzhavenej .

Od te doby jsem se to radsi naucil stejne jako lpg a automaty

spurji
hodnocení

V aunice jsem byl včera a do 1.1. mají zavříno :(

spurji
hodnocení

Tak jsem uspěšně zapojil na napájení z baterky na BATT přes pojistku,REM jsem připojil na iso na-Power antena a REM-, GND jsem připojil pod šroubec v kufru auta ale co dál? potřebuju tam dát to L a R a nwm kde to mám vzít :( když zadní repro nemám :(

olaf71*

mě z Tebe vodvezou.*smich*

spurji
hodnocení

Ale to je už jediná věc co nevím :D

spurji
hodnocení

já vím že tam mám píchnout repráky ale to je mám vyndat nebo nějak přes iso konektor?

olaf71*

tady máš nákres ISO konektoru, najdi si kabely, co jsou na zadek pro oba repráky. pokud budou natažený dozadu, tak najdi konec a použij, nebo natáhni nové.

Konektor A

A1 ztišení rádia při telefonování
A2
A3
A4 12V akumulátor
A5 ovládání elektricky výsuvné antény
Upozornění, tento pin je např. u Fabie trvale pod napětím, pokud má autorádio skutečně zde výstup na ovládání antény, nezapojovat!
A6 regulace podsvětlení autorádia
A7 12V zapalování
A8 zem, ukostření

Na tomto konektoru můžou být další signály.

Konektor B

B1 pravý zadní + modrý kabel
B2 pravý zadní - modročerný kabel
B3 pravý přední + šedý kabel
B4 pravý přední - šedočerný kabel
B5 levý přední + zelený kabel
B6 levý přední - zelenočerný kabel
B7 levý zadní + bílý kabel
B8 levý zadní - bílo černý kabel

spurji
hodnocení

Dobrá já nemám zadní repráky tak si najdu pravý přední(plus a minus) a levý(plus a mínus) a zapojím to do té kolíbky co je vidět na obrázku? Jestli to říkám správně tak mám vyhráno... Děkuji

spurji
hodnocení

A ještě jedna věc, musím dát na BATT přívod 12V pojistku nebo nemusím když už jí mám v samotným subíku

olaf71*

ta pojistka se dává co nejblíže k baterce, kdyby došlo k prošlehnutí kabelu někde po celé délce kabelu, pak by ti pojistka na SW byla k ničemu a mohlo by ti shořet auto. mě se to stalo, shořely mi kabely zezadu až do spínačky.

olaf71*

jasně ti píšu na zadní, tzn. zadní levý a pravý, přední máš obsazený předníma. přece nezapojíš všechno na předky a zadky zůstanou volný.

olaf71*

mám pocit, že už si tu z nás děláš srandu.

spurji
hodnocení

nene nedělám si srandu jsem moc rád že mi pomáháte, věřím že pro vás to je snadné ale pro mě to je jinej svět.. Ale už jsem to myslím pochopil na ISO konektoru si najdu na zadní repráky L a R (plus a minus) a buďto tam už kabel bude nebo napojím vlastní a napojím to na kolíbku, takhle je to správně už že.. Děkuji

olaf71*
28.12.11 18:16

*placni*

spurji
hodnocení

Děkuji moc, jste dobrej :).. Takhle to chápu ale až to budu dodělávat tak tam vzniknou nějaký problémy to jsem celej já :D

spurji
hodnocení

Pánové tak mi to nehraje nevím proč :(, na BATT je normálně 12V a na REM mám taky 12V.. Posílám pár obrázků tak prosím napište mi co je špatně,

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád #3
spurji
hodnocení

druhý orázek

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád #4
spurji
hodnocení

třetí obrázek

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád #5
spurji
29.12.11 16:39
hodnocení

třetí

Jak zapojit subwoofer když nemám výstup z rád #6
spurji
hodnocení

Na ISO konektoru b jsem si našel zadní repráky to je B1 aB2 a B7 a B8 a drátem jsem to spojit do kolébky viz obrázek, Našel jsem si na ISO Power Antena a spojil to s REM a nic :(

blackflamesiczi*

a 12v mereno primo na tube? A rem ma opravdu 12v? Nevim kolik tam dokaze projit proudu protoze to zapojeni vypada ze to mas zapojene na zesilovac anteny jestli to menuze delat bordel, jinak vyvody z radia a repro jsou spravne? MYslim +- ze ty dole jsou na + a ty nahore oba na -? A jak jsi dokazal vyhodit pojistku na tube?

spurji
hodnocení

J no prostě na BATT je normálně 12V to má být a na REM což je spojený s Power Antena na ISO konektoru je taky 12V a nwm jestli to je dobře právě.. A jinak mám dobře spojený to B1 a B2 cože je jeden kanál a B7 a B8 je druhej kanál a to mám také spojený správně, prostě jsem na B1 a B2 natáhl dráty do kolíbky (pus a minus) cinche nebo tak jsem tam vůbec nedával je to na obrázku.. A pojistku tam mám i na BATT na přívodu 12V

blackflamesiczi*

jne hloupej dotaz to radio je 4x neco? A zkusil jste basy na radiu dat nahoru a take pustit neco co duní? Na treba country to nepujde

spurji
hodnocení

4x 53W má rádio, Ale ono to vůbec nereaguje ten subváč :(

blackflamesiczi*

pokud je spodek zapojenej dobre a jde tam stava zkuste v nastaveni radia pustit vic stavy do zadnich repro a na zkousku spojte rem a + (na tube premostit) aby se vyradila power antena a tuba se sepla natvrdo

spurji
hodnocení

rádio nwm kde má funkci jak na repráky aby šli hlasitějš na předek nebo na zadek. Takže mám skusit rem připojit přímo na BATT natvrdo?

spurji
hodnocení

otřeboval bych kdyby se na to mohl podívat pan Olaf 71 ten by mohl vědět...

Je zajímavý ale že mě na rem jde už 12 V

olaf71*

vypadá to správně zapojené. jestli máš zkoušečku ( stačí 12 žárovka s drátem), tak zkus jestli je na všem, kde má být + 12V, zkus i kostru jestli je správně, jestli si to nechytil na plast*smich* pokud je i ta přístroj. pojistka ok, tak se musí rozsvítit zelená dioda, pokud to půjde do zkratu, tak se rozsvítí červěně (protect) a to je špatně. no a až to bude svítit, tak pak hledej chybu na připojení signálu.

blackflamesiczi*

ta funkce je nekde pod ladenim basu a balance. A ten rem bych zkusil jen premostit dratem a odpojit to vedeni z radia a uvidi se

spurji
hodnocení

No zkusit to můžu přemostit ale přijde mi divný že ani na subáči se nerosvítí dioda

blackflamesiczi*

zkus premostit to rem to ho spina , ale na tej fotce to vipada ze sviti

spurji
hodnocení

Ano vypadá že svítí ale ne.. A na tom rem je už 12V a to je to připojené na Power Antena na ISO konektoru a praskla mi pojistka myslím

prosím tě jak o kabel batt vytáhni od baterie od svorky,kostru najdi někde v zádu pod šroubem nejlíp někde pod pásem nebo u světel,rem je ovládací proud,lze použít to spínání antény,nebo jiný proud ovládaný třeba vypínačem,o je základ jak nebude svítit ta kontrolka nemá cenu pátrat dále,pokud je mrtvo a bude to tak jak píšu pak si vem zkoušečku projdi zda tam jdou proudy,zda kostra kostří,pak jedině pojistky,ve finále problém ve subvorfru

doplněno 29.12.11 19:17:

pak lad repráky

spurji
hodnocení

Promin ale jak to myslíš stěma svorkama? mě to jde přímo od baterky na BATT.. Kostru jsem měl pod kovovým šroubem.. A to REM tam má být 12V tedy jo já tam mám 12V a nwm jak to jinak zapojit než na tu anténu jedině pak natvrdo na baterku přes vypínač jak mi tu nejspíš radíte.. A prosím podívejte se jestli to píšu dobře že jsem na ISO konektoru B B1 a B2 a B7 a B8 je to správně zadní repro že.. Jojo zkoušečkou už jsem to zkoušel a na kostře jsem neměl nic a ma rem a batt jsem měl 12V

tak ti musí svítit ta dioda že běží,jinak nevím jak to je stím zapojením ,ale co mam zesík tak jsem to měl přes ty cince,jak jsou nad sebou,ale ty to u rádia nevedeš

doplněno 30.12.11 00:40:

pokud pover nesvíti,a proudy tam jsou ,koukni na pojistku ,pak bych to viděl na nějakou chybu v něm

doplněno 30.12.11 00:43:

ale takhle by to mělo jít taky je to na to udělané,pokus se na rádiu nastavit basy ,někdy se zapíná i vorfer vzlášt,a hlavně to dej na zadek,víc už nevím bylo toho už řečeno až až

olaf71*

no a ještě zkus zkoušečkou kostru , třeba je špatná. tzn. BATT na GND a jestli tam zkoušečka ukáže 12V. tak je to dobře a jestli nic, tak ukostřit jinde. nemá ten SW někde nějaký vypínač? ta přístrojová pojistka na SW je opravdu dobrá. je to slabé vlákno, koukni ještě jednou pořádně proti světlu.

spurji
hodnocení

Jasně děkuji zkusím vše co jste mi radili a pak vám napíšu mé pocity :)..

spurji
hodnocení

Jo a mám kámoše a ten taky nemá v rádiu výstup na zesik ale má tam že si tam dal nějak sinche k ISO konektoru nwm jak má to zmaený a normálně mu to šlo

olaf71*

má to tak, že dráty nespojil k sobě jako ty, ale naletoval na to cinch. zbytečná práce.

spurji
hodnocení

Jo máš pravdu no a pak to nestrčil do kolíbky ale do toho samotnýho L a R

olaf71*

ono by to tak být nemělo, protože na výstupu audio OUT z rádia není signál zesílen, proto to máš na ty kolíbky, jelikož je to HI napojení z repro

spurji
hodnocení

Tak mám pár novinek. Když jsem se do toho dnes ráno pustil zjistil jsem že je spálená pojistka a tak jsem jí vymělnil, zkusil jsem to znova zapojit na SW a vždy když jsem na BATT přiložil kabel s 12V od baterky tak se zajiskřilo a pojistka šla do hajzlu, a tak jsem zkusil to co jste mi tu někdo radil a spojil jsem REM a BATT a to samé opět se zajiskřilo a pojistka odešla a tak jsem zkusil to co mi tu pán radil a spojil jsem BATT a GND a zajiskřilo se což si myslím že je správně když se spojí plus a mínus, poté jsem změřil že na REM je opravdu 12V.. Problém byl v tom že vždy když jsem zapojil GND a REM a poslední přišlo na řadu BATT tak se opět zajiskřilo a odešla pojistka v SW opět...

. A tak jsem skusil úplně vyndat REM jko kabel že jsem odpojil a nechal jsem tam jenom GND a při zapojování BATT se opět zajiskřilo :( podlě mě je někde skrat nebo nwm :(... A GND jsem pak i zkusil napojit přímo na mínus baterky a to samé :( :(

olaf71*

psal si, že jsi ten SW dostal, teď je otázka, zda si ho dostal funkčníprotože je asi K.O. rozhodně nespojuj 12V od baterky z kostrou (předpokládám, že tam máš tu mega pojistku na přívodu od baterky co nejblíže k baterce) bez ní to vůbec nemontuj.

spurji
hodnocení

ANo měl jsem jí tam tu pojistku.. Ale je to opravdu moc divné a hlavně když tam mám zapojený jenom GND a připojím BATT tak se zajiskří a pojistka v čoudu.. Hele ještě prosím tě jaká je ideální pojistka ta na BATT nejblíže k baterce díky

já mám pojistkovej blok se 100,ale to je kvuli proudum na zesik,chtělo by to měřák a propípat ten zesík jestli není profláklej a není ve zkratu,protože batt je plusovej-porud od baterky,gnd je označení pro kostru,a rem je plus ,signálový proud který spíná jako relé zesik,pokud je ve vnitř vše ok nemuře ti vyhazovat pojistky,pokud to dělá a kabely máš zapojený dobře je stopro v prdeli ,asi odpálenej

spurji
hodnocení

Takže když přidu do obchodu co mám říct že chci za pojistku? :D.. Jojo zkusím si změřit jestli to není třeba spojený to gnd a BATT a uvidím.. A co kdyby byl odprásklej ten SW co pak? :D

pokud je odprásklej ,najdi kontejner,záleží co tam vyhořelo, může to být za par kaček,nebo cena nového,záleží jestli hrál před tím,to ti snad dotyčnej poví a měl by to umět zapojit,,jako mělo by to jet i na přímo a udržet to ta pojistka co je na sw,a druhá na rádiu,pokud je tam skrat neudrží to žádná,dává se na plus k baterce kvuli skratu přívodního kabelu kdyby se třeba proklep aby ti to neschořelo,bud jsou boxy na nožovky,tak ti stačí 40,stejně na radiu a sw je slabší jako u elektriky se nedá moc experimentovat,blbě to zapojíš a odpálíš to a je to ko,nelaborovals před tím?

spurji
hodnocení

záleží co si před tím představuješ laboroval dělal jsem sním to co jsem tu psal v tom dlouhým článku.. a takže stačí říct že chci pojistku 40 a oni budou vědět ju

spurji
hodnocení

Jo a hele já multimetr nemám tak jak mám zkusit jestly náhodou není spojený GND a BATT? u multymetru je to pípák nebo jak se tomu říká

pojistku ,no ale tu musíš do něčeho zasadit,hele nebylo by lepší nějakej autoelektrikář?

nebo někoho z okolí kdo se v tom kapku vyzná tohle je běh na dlouhou trat

doplněno 30.12.11 17:56:

autoradiahifi.cz/...

jinak tady máš pro představu kapu instalačního materialu,kabely,třeba já mam 1cm pruřez na napájení,osazeno koncovými očky,pojistkové bloky tam máš též

spurji
hodnocení

NWm ale třeba to dát do pojistkového pouzdra.. JJ hele já jsem mechanik elektronik ale audio věci jsou mimo mě.. Jinak základům elektroniky rozumím, jakš takš

tak musíš umět makat s multimetrem,základ přepni ho na zkoušku vodiče,to pípání, když spojíš jehlice,pokud bude kostra gnd a batt pískat nebo rem a kostra je něco v prdeli ,ale zas určitě nemáš měřák co

spurji
hodnocení

Jo jasně to vím no ze školy dělám maturitní práci zesilovač 2x 70W.. S multimetrem umím docela dobře hlavně s pípákem( obvodovkou).. A děkuji za tu stránku je velice zajímavá.. Hele uděláte pro mě jednu věc prosím?, mrkněte na ten ode mě dlouhý text dnes začíná mám pár novinek a podívejte se prosím jestli jsem tam nemohl tomu subváči něco způsobit mám ztrach že jsem ho zničil :(.. Děkuji Vám

olaf71*

tak jestli ten zesilovač budeš dělat Ty, tak na sto procent nebude fungovat*smich*

olaf71*

jak jsem psal na začátku, pokud by jsi koupil sadu na zapojení, tak tam je všechno, přívodní kabel, signální kabel, pojistka s pouzdrem, kabel na kostru. k tomu zvlášť distribuční blok na baterku, protože ten silnej kabel by nebyl kam připojit a to vše je cena tak 8 stovek. možná že je ten SW nakonec death, tak by Ti to bylo k ničemu.

chybama se člověk učí, tak příště určitě seženeš rádio, který má nějaké výstupy a určitě i levně. na Kladně se dá sehnat hodně levných věcí, asi víš co tím myslím.

spurji
hodnocení

ALe jako doufám že subwáč přežije no měl jsem z něho ohromnou radost ale podle mě jsem ho tím nemohl odprásknout nwm zkus se mrknout na to co jsem sním zkoušel :D sem zoufalej :(

spurji
hodnocení

Vím co jsi tím myslel tady je všechno levný no :D.. A třeba bude fungovat když budu mít štestí..

spíš bych věřil že už to má za sebou,občas to pojistka odprdne dýl a posere se elektronika,nevidím jinde problém když dotyčnýmu před tebou fungoval? fungoval mu? to sme se nedověděli,ta sada je už o kvalitě zapojení,jina kby to muselo běžet i na tohle,aspon naskočit,když nesepne je to bud v kabelech,což píšeš že je v pořádku,kotra kostři,proudy tečou ,pak jedině zesík,jednoduchý,to je pořád do kola

doplněno 30.12.11 18:22:

no a popisuješ že děláš zesík do školy mat práci,a to neumíš natahat kabeli a zapojit,,pořípadně si to opravit,

už mě to tu přijde jako fraška,bud rád že to je jen 12v*smich*

to už by sme asi neměli si ským psát

spurji
hodnocení

Ano předemnou chlapovi fungoval normálně je to nejlepší kámoš táty, ale když dojde ke zktŕatu tak se zničí pojistka a proudy netečou ne? takže by měl nýt OK ještě ne?

spurji
hodnocení

Jsem mechanik elektronik v Dubí.. Neumím natahat já to nikdy takhle nezapojoval takže jsem netušil vůbec.. Máte facebook?. Podle mě se ten subík nezničil protože by zareagovala pojistka ale doufám že se nestalo to co mi píšete stím že zareagovala později no

tak si za nim dojděte at vám to zporvozní nevidím problém proč nejde ted ,pokud bouchá pojistka je někde zkrat,,pokud je zapojen jak má ,není zkrat a poběží,

doplněno 30.12.11 19:22:

co ta phaze nemá být na 0

spurji
hodnocení

Jemu to zapojoval se vším všude někdo jinej nwm jestli nějakej známej nebo v servizu nevím on tomu ale taky moc nerozumí... Jistě zní to tak jednoduše ale nwm kde může být zkrat to mi nedá spát to mmusí být někde uvnitř

spurji
hodnocení

To netuším ale nezdá se mi že kvuli tomu by tam vznikal skrat no

spurji
hodnocení

Je to otočení fáze o 180 to je změna signálu akorát se obrátí, nebo tak je to alespon v elektrotechnice... Nemáte facebook?

prosím tě zajed k někomu v okolí kdo to dělá,autoelektrikář,i opraváš televizí a radij to zmákne,nebo někdo kdo dělá do tuningu a wifi,já jsem si vše zapojovla na autě sám podle netu s měřákem a šlape to,jako nějaký praskání pojistek si nemůžeš dovolit,někdy ta pojistka opravdu vydrží dýl než ta elektronika u vnitř,neměla by odejít ale mohlo se stát,

odpoj repráky,zapoj kabeli jak je uvedeno ,poslední bych připojil ten signál od rádia,uvidíš jak se to bude chovat,pokud to bude do připojení rem vše ok pak problém je v signálu,pak pokus s proudem od jinut,pokud to prdne taky je to v zesíku sw a stejně s tím nic neuděláš,jedině zozebrat

doplněno 30.12.11 19:44:

hlavně to radio musíš mít zaplé,kam ti dál vede ten kabel od toho proudu na anténu,aby tam se to netlouklo

spurji
hodnocení

hlavně to radio musíš mít zaplé,kam ti dál vede ten kabel od toho proudu na anténu,aby tam se to netlouklo- Nechápu co teď myslíte.To REM to jde na anténu a je tam 12V . Zítra se na to zase mrknu třeba něco vymyslím a kdyby nic tak to vemu do auniky mam tam otevříno až 1.1 tam mi už poradí.. NEmáte facebook?

olaf71*

k tomu otočení fáze. Co se stane, když zapojíš reproduktor obráceně? hraje (tluče) obráceně. to však neřeší věc, že Ti to nehraje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma iso konektor

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]