Nejste přihlášen/a.
Zdar chtěl bych se zeptat mám motocykl o obsahu 125ccm 8,4kw max rychlost v TP 90 jinak jede asi 115 je to enduro chtěl bych se zeptat jak je to s motocyklem a dálnicí zda musím mít dálniční známku a zda na tu dálnici můžu vůbec ject chci ject na jaře na výlet a potřeboval bych to vedet abych nemusel prodluzovat cestu vesnicema děkuji predem
Na dálnici můžeš a to bez známky, ale jízda ještě k tomu na 125ccm enduru bude utrpení. Čas nemůžeš prakticky žádný ušetřit. To by oba tvé body cesty musely být na dálnici. Jinak těch 115 to pojede tak s větrem v zádech a s kopce. Budeš rád, když dlouhodobě udržíš cestovní tempo na 100km/h
Sám mám chopra s 90HP, který jede přes 200km/h a na dálnici jsem byl párkrát. Vždy po pár km jsem musel přidat a letět přes 200, nebo bych umřel nudou.
Jeť raději přes ty vesnice. Na takové cesty je ta motorka spíše určená a to jak výkonem tak stavbou.
Přeji mnoho km bez nehody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.