Nejste přihlášen/a.
Neví někdo jak ze sedaček a koberců dostat psí chlupy? KArtáček nepomahá lepící kotouč také ne . Kdysi jsem slyšel o nejaké chemii co je nejak zkroutí že je vezme vysavač. No každopádně za každou radu budu vděčnej
Já se pravidelně snažím debordelizovat služebák od pilin, dřevního prachu, řepkové drtě a podobných svinstev, s kterými se potkávám a občas vlezu v montérkách za volant. Taky jsem zkoušel kdeco, nakonec jsem přišel na to, že zřejmě nejlepší je otevřít komplet dveře u auta a vyfoukat to ven kompresorem - tedy pomocí ofukovací pistole. Jinak na psí a kočičí chlupy se mi velmi osvědčuje čistící váleček z Ikea, je za dvacku a když se zalepí chlupama, tak se svrchní vrstva sloupne a jede se dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.