Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyčištění auta vs psí chlupy

Od: blackflamesiczi* odpovědí: 11 změna:

Neví někdo jak ze sedaček a koberců dostat psí chlupy? KArtáček nepomahá lepící kotouč také ne . Kdysi jsem slyšel o nejaké chemii co je nejak zkroutí že je vezme vysavač. No každopádně za každou radu budu vděčnej

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

Je to sice práce úmorná, ale já to dělám silným vysavačem s tou malou, kruhovou, chlupatou štětkou.

blackflamesiczi*
hodnocení

to jstem zkousel mam 2motoroveho kaerchra a chlupy z malamutu to vezme v klidu ale z kratkosrsteho ridgbeka skoro vubec

hodnocení

1x

Já se pravidelně snažím debordelizovat služebák od pilin, dřevního prachu, řepkové drtě a podobných svinstev, s kterými se potkávám a občas vlezu v montérkách za volant. Taky jsem zkoušel kdeco, nakonec jsem přišel na to, že zřejmě nejlepší je otevřít komplet dveře u auta a vyfoukat to ven kompresorem - tedy pomocí ofukovací pistole. Jinak na psí a kočičí chlupy se mi velmi osvědčuje čistící váleček z Ikea, je za dvacku a když se zalepí chlupama, tak se svrchní vrstva sloupne a jede se dál.

ikea.com/...

olaf71*
hodnocení

0x

kyselina chlorovodíková vezme všechno dočista

blackflamesiczi*
hodnocení

mam jen sirovou v 96% ta by asi pomohla

erikch*

univerzálně cokoli-dříve se tím za komančů čistilo všechno ,a účinně,-je Perchloretylen...Není sice moc ekologický,ale fakt funguje...

hankauk*
hodnocení

0x

Vemte si gumovou rukavici, namočte do vody a vlhkou přejíždějte po sedačce. Já takhle občas "stáhnu" chlupy na křesle a dělala jsem to i v autě, když jsem neměla po ruce vysavač.

eva900*
hodnocení

0x

Já jsem to dělala izolepou - namotat kus na dlaň a čistit, po chvilce namotat novou a pořád dokola. Spotřeba izolepy byla sice značná, ale výsledek 100%.

blackflamesiczi*
hodnocení

3 baleni a nic ale zase jsem auto rok necistil takze to bude asi i tim

tesyk*

A co to auto prodat a koupit nové? Určitě již bude mít i plné popelníky... :D

blackflamesiczi*
hodnocení

nove nepotrebuji tohle je jen v mondeu explorery mam v poho ty jsou v kuzi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]