Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz jak odhlásit vozidlo které mi bylo odcizeno,PČR už ukončila případ,pojištění mám zrušené,teď bych to chtěl odhlásit,ale nemám malý technický průkaz a SPZ,bude mi stačit jen velký TP + papíry od PČR a zrušení pojištění?
Nechápu co chcete odhlašovat, pokud Vám jde o vymazání zápisu o vozidle z registru, tedy z jeho elektronické části, uvědomte si, že je to seznam vozidel, tedy i těch odcizených. Když vymažete ze seznamu odcizenýách vozidel nějaké vozidlo, jak chcete v budoucnu zjišťovat, že je nějaké vozidlo odcizené? Chápete? Když zítra policie objeví nějaké auto,o ketrém si bude myslet že bylo před časem odcizeno, ale v seznamu odcizenách vozidel ebude, protože auto jeho majitel "odhlásil"?
A mimochodem, do registru ODCIZENÝCH vozidel provádí zápisy ministerstvo vnitra, měla by to po odcizení auta zajisti Police ČR...ne úřad, který tento registr nevede...Závěr - máte písemný doklad o oznámení policii že bylo auto odcizeno...písemný dokald o ukončení povinného ručení...až se jednou auto objeví a bude Vám vydáno, budete pak řešit co s tím...v tuto chvíli s tím nelze dělat nic víc
asi jde spise o to aby se po case neozvaly z ckp, na to jedine zaramovat protokol od policie protoze oni ho po case (asi 10 let) zkartuji a bude v haji, protoze nebude mit neco na ruce ohledne toho ze mu vozidlo odcizily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.