Nejste přihlášen/a.
Pánové,prosím o radu.Nechci navigaci v autě ani na sklo a ani do mřížky ventilace.Prostě mám místo,ale jediné řešení vidím v připevnění na magnet-zezadu navigace přilepím třeba minci a tu přicvaknu na magnet,který je připevněný na palubní desce.ALE!Nebude mít ten magnet nějaký vliv na funkčnost navigace?
Dobrý den, na funkčnost navigace by magnet vliv mít neměl. Ale abych řekl pravdu, tak by se mi nechtělo lepit na palubovku nějaký protimagnet. Nebylo by lepší použít třeba nějakou přísavku.
Magnet bude zasunutý v otvoru palubovky,takže lepený nebude.Jen mám strach z kombinace-magnet a GPS.
Takže předpokládám, že s tím zkušenost nemáš.
Ta podložka je použitelná jen v zimě. V létě při těch teplotách co jsou v autě se Ti rozteče. Vlastní zkušenost.
delaji se nerezove magnety ve trvaru mince a kdyz je na neco pricvaknete tak je mate problem sundat akorat nevim kde jsem je sehnal
Nevím jak Vy, ale můj názor je, že ten magnet bude mít na funkčnost vliv. Mě jednou takhle zblbnul mobil a hodně těžko jsem ho dal dohromady, takže bych to raději nezkoušel, ale "náhoda je blbec" zkuste to, já osobně bych to radši nedělal, záleží na Vás, jak se rozhodnete.
Magnet na signál GPS opravdu, ale opravdu, žádný vliv nemá. Ve služebních autech máme GPS bonzáka a schválně, jestli uhádnete, jak anténa od toho bazmeku drží? Nápověda :
PS. Jsou jiné věci, které na GPS mají vliv, ale magnet to fakt není
Navigace obsahuje feritovou anténu, je tedy pravděpodobné, že další přidaný magnet může mít na funkci vliv. Co se týká různých magnetem držených antén, ty mají odstínění, výrobce už s tím počítá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.