Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GPS navigace a magnet

Od: radim3* odpovědí: 19 změna:

Pánové,prosím o radu.Nechci navigaci v autě ani na sklo a ani do mřížky ventilace.Prostě mám místo,ale jediné řešení vidím v připevnění na magnet-zezadu navigace přilepím třeba minci a tu přicvaknu na magnet,který je připevněný na palubní desce.ALE!Nebude mít ten magnet nějaký vliv na funkčnost navigace?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

2x

Dobrý den, na funkčnost navigace by magnet vliv mít neměl. Ale abych řekl pravdu, tak by se mi nechtělo lepit na palubovku nějaký protimagnet. Nebylo by lepší použít třeba nějakou přísavku.

radim3*
hodnocení

Magnet bude zasunutý v otvoru palubovky,takže lepený nebude.Jen mám strach z kombinace-magnet a GPS.

*bum*

moto*

Magnet by GPS ovlivnit neměl. Nešlo by ale řešit suchým zipem?

1jara*

Myslím že magnet navigaci neudrží.

doplněno 29.12.11 15:40:

Pokud tam máte SD paměťovou kartu, může se stát že ji magnet vymaže.

martinxx1

Ja bych pouzil tohle google.cz/...

laso69

zdravím, já použil držák BRODIT, mají ho snad na každé auto.

Takže předpokládám, že s tím zkušenost nemáš.

Ta podložka je použitelná jen v zimě. V létě při těch teplotách co jsou v autě se Ti rozteče. Vlastní zkušenost.

hodnocení

2x

Největší problém asi bude sehnat tu magnetickou minci! :))

blackflamesiczi*

delaji se nerezove magnety ve trvaru mince a kdyz je na neco pricvaknete tak je mate problem sundat akorat nevim kde jsem je sehnal

To jsou neodymové magnety, ty opravdu udrží hodně!

unimagnet.cz/...

blackflamesiczi*

presne tohle jsem myslel, kdyz se daji dva magnety k sobe je problem je sundat

polulinapermanenta

Jsou v HDD, mám jich doma několik, drží jak hluchej dveře.

inoz

To je fakt, jsou i v HDD, ale ty co jsem měl, byly náchylné na praskání a olupování povrchové vrstvy, když se s nimi zachází hrubě. Používám je místo magnetů k uchycení listů papírů na plechovou skříň a jen tak sundat nejdou, musím dávat pozor, abych si nepolámal nehty.

neocz*
hodnocení

0x

Nevím jak Vy, ale můj názor je, že ten magnet bude mít na funkčnost vliv. Mě jednou takhle zblbnul mobil a hodně těžko jsem ho dal dohromady, takže bych to raději nezkoušel, ale "náhoda je blbec" zkuste to, já osobně bych to radši nedělal, záleží na Vás, jak se rozhodnete.

Magnet na signál GPS opravdu, ale opravdu, žádný vliv nemá. Ve služebních autech máme GPS bonzáka a schválně, jestli uhádnete, jak anténa od toho bazmeku drží? Nápověda :

nejlepsiceny.cz/...

PS. Jsou jiné věci, které na GPS mají vliv, ale magnet to fakt není

tona*
hodnocení

0x

Navigace obsahuje feritovou anténu, je tedy pravděpodobné, že další přidaný magnet může mít na funkci vliv. Co se týká různých magnetem držených antén, ty mají odstínění, výrobce už s tím počítá.

Na funkci rostlináře to možná vliv má, ale na GPS nikoliv. Věřte, že mnozí kolegové věnovali nemálo času výzkumu, čím GPS zblbnout a magnetem to fakt nejde.

stirecek*
hodnocení

0x

Magnet může mít vliv na paměťovou kartu, popř. sim kartu, pokud je hodně silný.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

hele napadlo me nedelaji drzak na telefon samsung wave aby telefon sel dat na sirku a abych mel volnej vyhled pro kameru na telefonu dopredu? Proste potrebuji pridelat telůefon tak aby bylo mozne pustit kameru za jizdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]