Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém po vyjmutí akumulátoru

Od: patapuf65* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Prosím o radu,nějakého šikulu automechanika.

Koupil jsem plně pojízdné auto Mitsubishi Galant.Auto stálo na parkovišti asi 14 dní.Nejezdil jsem s ním,a po čase jsem chtěl odjet,ale byla slabá baterka,a tak jsem jí vyndal a dal na nabíječku.Po dobití jsem jí dal do auta a připojil,tak jak má být.V okamžiku připojení vůz začal houkat a blikat.Vůz jsem zamkl klíčkem a zase odemkl.K vozu mám pouze klíček,žádné dálkové ovládání.V současné době jsem baterku odpojil,protože v pravidelných intervalech se zapínají blinkry a vůz houká i když je vůz zamčený.Jak to řešit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

tak to budete muset najít alarm a odpojit ho.

e250td*
hodnocení

0x

Je problém oslovit původního majitele? Možná ví.kde je problém.

des*

je na tobě - mitsubishi-forum.cz/...

www.mitsubishiclub.cz/forum

mitsubishi.megaherz.cz/

patapuf65*
hodnocení

Ano,je to problém.Původní majitel mi nezvedá tel.Přiznám se ,že jsem s tímto problémem nepočítal.Zaskočilo mne to.Díky za radu a přeji hezké svátky.

Zdravím,jelikož jsem autoelektrikář.tak bych se podíval sám nebo s někým co tomu rozumi,jestli je to origo nebo dodělávaný...mohly by tam být někde dodělávaný pojistky,někde v mot. prostorunebo u pojistek-zkusit vytáhnout-většinou to bývá ale propojený s blokací startéru či zapalování...jde to nastartovat?má to centrál?...zkusit to zamknout a odemknout dál. ovládáním centrálu .vše ale musí být zavřené I kapoty a dveře ...někdy stačí propojit krátkodobě určité piny /alarm/nemáte u klíču k autu nějaký klíček o kterém nevíte k čemu je-na tělese sirény,nebo poblíž vložka/zámeček/ která spíná či blokuje alarm...no je toho dost okolo...pokud je to před nedávnem dovezený a ten co Vám to prodal tak ani nemusí mít to ovládání/prostě zustalo někde na trase/ na to jsem už také narazil...v nejhorším odtah do servisu,pokud to nezvládnete sám...přání pěkných svátku ted už zni ironicky...Karel

patapuf65*
hodnocení

V pohodě.Tohle rozchodím :) Svátky mi plechovka nezkazí.Bude tam přinejhorším stát do ledna no.Pak sype do servisu holomek japonskej. :) Dík za pomoc a taky přeji hezké svátky.Karel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]