Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
potřeboval bych přemístit celkem objemné břemeno o hmotnosti cca 10 tun o cca 200 m. Dostupnost není zrovna dobrá (mírný svah, nevhodné podloží). Už jsem to začal projednávat se specializovanou firmou (Hanyš). Mají relativně pestrý vozový i strojový park, ale...
Při surfování po netu jsem zjistil, že by snad mohl existovat nějaký jeřáb, který zvedne břemeno a je schopen se zdviženým břemenem pomalu popojíždět. Vzhledem ke spoustě okolnostem (kterými Vás nechci zatěžovat) by to pro mě bylo asi nejvhodnější řešení - bohužel se mi o tom nepodařilo zjistit více informací. Za případné info děkuji.
10 tun není zas tak hrozně moc. Nedalo by se to třeba jeřábem naložit na vanu kamionu, tím převézt a zase jeřábem vyložit? Samozřejmě jen pokud by to vana rozměrově zvládla.
chlapi,přemístování baráku není zas tak nic extra,alespon ne v civilizovaném světě (např.USA,Austrálie atd.) a 10 tun není zas tak dramatická hmotnost...Bohužel jeřáb sám kvůli vlastní stabilitě přejíždět nemůže,bez nějakého dopravníku(ideálně solo návěs s kamionem) to nepůjde-což znamená jakoby dvojí náklady-jen tak pro zajímavost,cena jeřábu od Hanuše(počítám tak 10 000,- na hodku práce)...?
Mrkněte se třeba ještě ke konkurenci, ať nejednáte jen s jednou firmou. Hanyš má další konkurenty například APB Plzeň, nebo firma Švestka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.