Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj kamarád před nedávnem vycouvával z parkoviště u obchodního centra a nemilou náhodou odřel cizí vozidlo. Z místa ujel. Avšak někdo ho spatřil a řekl to majiteli odřeného vozidla, který kontaktoval policii. A tak bych se chtěl zeptat jaké postihy z toho mohou plynout (body, pokuta, zda-li škodu uhradí pojišťovna či nikoli). Za odpověď předem děkuji.
Obecně pokud mne někdo nechytí "za ruku",jak se říká,těžko někdo něco bude zpětně dokazovat,dohledávat atd.-prostě nechá se to při troše "snahy" zahrát do ztracena...Sice pro toho dotyčného poškozeného to není příjemná zpráva,ale taková je bohužel realita...Zase na druhou stranu pro poškozeného není problém to zpětně jakoby ošetřit z povinného někoho cizího(ideálně nějaký zkrachovalec v hospodě V.cenové kategorie),a tomu odpovídající 40letá Škodovka 105...Prostě běžná praxe...
no problemy bude mit urcite, ja to uz moc neresim, pani z polem co me odrela bok a zaparkovala jinde jsem prokopnul dvere a tim jsem si ulevil a neresim to
Není to poprvé,co se projevuješ jako Lacina nebo Trpišovský...a prokopnout dveře nějaké ženské?..tím se ještě chlubíš? Přeji Ti jen,aby jsi nenarazil na borce,který by Ti prokopl hlavu.
co ona si zacala , znicila me bok a odjela tak co budu resit, kdyby tam nechala listek a podobne tak to neresim ale ze odjede a jeste si jako krava stoupne o kus vedle me nasralo a bylo to auto na 100% bud odrela gallardo a nebo moje auto takze jednoducha odpoved. Jinak jeste si na me nikdo nedovolil takze jsem v klidu
No já měl u mého předchozího auta z přední SPZetky takovej kousek různě zprohýbanýho plechu. Parkuji teď často v Praze a nedávno jsem parkoval podélně a dost na těsno. Mám vzadu kouli, tak jsem se tam soukal opravdu opatrně, abych se nezapíchl do auta za mnou. Když se mi to podařilo a vyndával jsem si věci z auta, všilml jsem si, že ten za mnou má za stěračem ručně psaný lísteček. Ze zvědavosti jsem si ho přečetl a stálo tam: "auto vám naboural autobus dne 20.12.2012 v 9.23 při couvání". Popošel jsem kousek a na autě byly zcela promáčknuté dveře. No nechtělo se mi tam to auto nechávat. Až teď mi došlo, že se u nás najdou zk***ný hovada co nemaj tu slušnost přiznat chybu a dát za stěrač lísteček s tel. číslem a slibem o uhrazení škody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.