Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny automechaniky a ty co tomu rozumí Potřebuji poradit. Mám airbag z octavie (foto) a potřebuji ho demontovat úplně, povedlo se mi ho vyndat z volantu ale ještě ho potřebuji vyndat z té krytky ve které je vsazenej. Prosím poraďtě kde co a jak aby mě to nedalo do držky
Nerad bych měl ty dva kovový hroty místo očí
Díky..
jinak airbag bez privodu proudu neboucha, muzete s nim mlatit o zem prejet parnim valcem a porad nebouchne
Zdravím, to není zcela pravda, i staická elektřina ho může odpálit, či změna náboje při odpojení bez baterie. Vyzkoušeno.
Diky všem za rady Krytka je má a zbytek bagu prodám na sbazaru za pár kč, naštěstí nevystřelil
Díky všem. Stačilo jen opatrně odvrtat ty nýty a potom jsem to jen vyprostil. Na matky jsem se bál sahnout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.