Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia Airbag, jak vymontovat?

Od: honza2545 odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny automechaniky a ty co tomu rozumí :-D Potřebuji poradit. Mám airbag z octavie (foto) a potřebuji ho demontovat úplně, povedlo se mi ho vyndat z volantu ale ještě ho potřebuji vyndat z té krytky ve které je vsazenej. Prosím poraďtě kde co a jak aby mě to nedalo do držky :-D Nerad bych měl ty dva kovový hroty místo očí :-D Díky..

Octavia Airbag, jak vymontovat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

z jake krytky to co jste vyndal je jeden dil to uz se dale nerozebira

honza2545
hodnocení

Mno na netu se dá koupit i samostatně ta krytka s logem, já jí nechci kupovat ale mám jeden bag navíc a potřebuji jen ten plast.. Takže to jít musí..

blackflamesiczi*

tsk to slysim poprve a neni to jen zaslepka?

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

jinak airbag bez privodu proudu neboucha, muzete s nim mlatit o zem prejet parnim valcem a porad nebouchne

tr

Zdravím, to není zcela pravda, i staická elektřina ho může odpálit, či změna náboje při odpojení bez baterie. Vyzkoušeno.

honza2545
hodnocení

Diky všem za rady :) Krytka je má a zbytek bagu prodám na sbazaru za pár kč, naštěstí nevystřelil :)Díky všem. Stačilo jen opatrně odvrtat ty nýty a potom jsem to jen vyprostil. Na matky jsem se bál sahnout...

jarda3*

Nevim, co by se melo stat pri sahani na matky, ale hlavne, ze se dilo podarilo ;) Stejne nejlepsi zabava je ty pytle nekde na louce odpalovat, pytlem dolu, skvela raketa (chce to dlouhy draty) ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]