Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zajímalo by mě nějáké názory jestli sem udělal dobře zjistil sem , že je na mě stále psaná škodovka kterou sem v roce 2003 prodal není smlouva už si to vůbec nepamatuju kupec nedohledatelný... potom co sem ukončil povinné ručení(2003) ,už nikdy nebyla znova pojištěna ,stk prošlá také od roku 2003 - nepředpokládám , že by se mohla někde objevit s největší pravděpodobností dávno neexistuje byl to šrot. sepsal sem proto čestné prohlášení , že vozidlo zaniklo bylo rozebráno na náhradní díly a odvezeno do sběrných surovin v roce 2003 a RZ a doklady že sem uschoval s úmyslem později vyřadit z registru na což sem zapomněl a že značky a doklady se zřejmě ztratily během stěhování atd... za 200kč mi vydaly duplikáty tp a auto bylo na základě tohoto prohlášení trvale vyřazeno i když se zprvu úředník cukal a chtěl to dát do správního řízení... Takže pokud by mě kontaktovala ČKP napíšu jí že vozidlo neexistuje od roku 2003 a pošlu jim kopii prohlášení na základě kterýho sem jí vyřadil.. Co si o tom myslíte?
nač kasat kalhoty,když brod je ještě daleko...Auto prostě od roku 2003 neexistuje,tudíž nemohlo být provozováno,čili i kdyby cokoli-takhle sdělit(doložit kopii TP s trv.vyřazením) a děkuji a nashledanou...
výdej duplikátů TP je nesmysl, protože s trvalým vyřazením vozidla se musí doklady znehodnotit, malý odebrat a do velkého dát razítko a zápsat vyřazení a neplatnost dokaldu...vyhozené 2 stovky
ano přesně tak ,ale abych mohl vozidlo vyřadit tak mi musely být vydány duplikáty za ztracené doklady a poté ORV si hned nechali a velký mi byl vrácen s razítkem a že je vozidlo trvale vyřazeno...myslím ,že 200 jsou v pohodě prvně to chtěl dát do správního řízení kde je 1000 jen za zahájení správního řízení tak sem mu řekl , že by mělo stačit čestné prohlášení o zlikvidování pokud to bylo do 1.4.2003 a že je tento postup psaný do konce na stránkách příslušného Měú tak trochu remcal že sem lajdák ale nakonec to vyřadil bez problémů
nesmysl, TP ani duplikát TP není k trvalému vyřazení nutný, co jiného si má představit chápající člověk pod jednou z hlavních zásad správní řízení, která je označována pojmem "procesní ekonomie"...? Vyřídit vše co nejrychleji s co nejmenšími náklady...KAŽDÉ správní řízení je zahájeno podáním žádosti, ne jen to přestupkové...zdarma nebo za 15,- Kč se dá vytisknout výpis z elektronické části registru obsahující informaci o trvalém vyřazení vozidla, a opatřen úředním razítkem a podpisem oprávněné osoby má stejnou informační hodnotu jako duplikát TP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.