Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dříve, než dojedu do servisu, prosím vás vaše zkušenosti s následující věcí - mám již ojetý vůz a na zadních okénkách (švihadla) se mi dostává voda na okénka. o auta zatím neteče, ale těsnění je zevnitř orosené a začíná msty plesnivět. Když totiž dovírám kénka, tak nejsou zavřít úplně nahoru. Musím je vždy rukama o pár milimetrů potáhnout nahoru. Jakým způsobem tuto věc řešit, aniž by byla příliš nákladná? Děkuji!
0x
zalezi na tipu auta nekdy staci prenastavit spodni drzak oken ale tezko rict jestli to u vaseho jsem a neni vule na stahovackach
řešil bych hlavně příčinu a ne až pak následky...Takže určo vyřešit stahovačky-někde bude problém v samotném mechanismu,případně v "kolejnicích" okna-pokud tedy posun okna reaguje hned na točení kličkou(aby nebylo "unavené" lanko)...
doplněno 21.12.11 17:20:když už budete v tom-tak určitě i ,s citem,vyndat pryž.lišty ,očistit a chem.ošetřit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.