Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

chcipnuti motoru na volnobeh

Od: mayllou odpovědí: 3 změna:
dobrý den, potřebuji poradit...zhasína mé auto pri volnobéhu, pokud je auto studené nemám s otáčkama problém, motor udržuje otačky v pohodé, ale třeba po jizdé, pokud se motor zahřeje a pak na chvíli nékde zastavim, třeba jdu do obchodu a nastartuji znova, tak v tuto chvíli při volnobéhu mám problém udržet motor v patřičných otáčkach, pokud tomu nepřidám plyn, auto zdechne...nevíte co by to mohlo značit za problém? Problém mám pouze při startováni zahřatého auta...při jízdé je to pak už v pořadku, aji když stojím na křižovatce na neutrál, tak otačky funguji jak mají...Mazda 626, r.v. 1998...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

Co tam je za motor-nafta DITD? Pokud ano,tak klasika čerpadýlko...

mayllou

ne ne, jedná se právě o bezíňák, tak nevím, čím to tedy je :(

bono*

Já to tipuji na vyběhnutý motor, přes kroužky to zaolejuje svíčky. Po přidání plynu se svíčky vypálí a zase vše ok. Po delším volnoběhu se opět zanesou a motor chcípne. Prohlédněte po chcípnutí svíčky, budou li černé - můžete dělat výbrus a přetěsnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]