Nejste přihlášen/a.
PO 2 LETECH OD KOUPI AUTA MI Z ČKP POSLALI VÝZVU.PŘEDCHOZÍ MAJITEL PUL ROKU NEPLATIL,ALE PLATIT SANKCI MÁM JÁ.JE TOHLE V POŘADKU?LZE SE VUBEC BRÁNIT?VEŠKERÉ DOKLADY MÁM V POŘÁDKU,ALE ČKP JE ASI STÁT VE STÁTĚ.PŘEDEM DĚKUJI ZA RADU.
Musíte napsat vše po pořádku aby se na to dalo odpovědět. Případně si pročíst vlákna z diskuse na toto téma je tady toho dost na to aby jste se v tom orientoval. V případě doplnění dotazu lze odpovědět.
Zdravím,máte pravdu,i když každý má ten problém kapku jiný,ale konec asi stejný.Takže jsem před 2-lety zakoupil ojeté vozidlo,ihned po koupi-tzn.ještě ten den jej pojistil,byla provedena kontrolní stk a vuz přepsan na mne.Nedávno jsem obdržel onu výzvu ,že dlužím za dobu 6 měsícu před koupí vozu.Nevěřil jsem vlastním očím.Odeslal jsem veškeré kopie dokladu,s pocitem že se asi někde přehlédli.Po 3 měsících jsem volal na to jejich info,jak to dopadlo a bylo mi operátorkou řečeno že částku budu muset zaplatit,a ještě mi byla navýšena.
Tak tedy, jestli-že jste koupil a od té doby platil pojištění nemáte se čeno obávat to je jednoznačné. S čkp je to také stále stejné, oni si melou tu svou debilní pravdu a neustále to zkouší zda se někdo chytne a zaplatí. Já bych tam ani nevolal, protože tam jsou arogantní poskokové a melou stále to samé jako papoušek opakují = zaplať, zaplať... do 30 dnů jste jim určitě odpověděl a tím to končí pro Vás. Opak, že jste vlastnil vozidlo před tím než uvádíte je na nich. Klidně je nechte a to dokážou že jste byl vlastníkem a ještě k tomu, že jste v tu dobu provozoval. Vážně bych chtěl vědět jak by to u tisíce lidí dělali! To chce klid. Můžete si na ně stěžovat.
doplněno 17.12.11 20:41:A nebyl by jste jediný kdo by si stěžoval věřím, že brzy bude jasno jak to s čkp je a bude.
pokud jste vozidlo v te dobe nevlastnil tak nejste osobou povinnou (nejak tak) ale pokud nemate smlouvu tak to bude problem
Taky vás zdravím,kupní smlouvu samozřejmě mám,i všechny jiné doklady.Proto nechápu jejich rozhodnutí a jak k němu dospěli.
Já mám stejný problém, poslalí mi složenku s dopisem že dlužím 2 měsíce. Poslal jsem jim kopie dokladů z kterých vyplývá, že měsíc a půl bylo auto předchozího majitele a zbývajících 14dní jsem odůvodnil, že vozidlo nebylo provozováno v důsledku nutných oprav. Tak nějak jsem počítal, že mě to napočítají za těch 14 dní co bylo vozidlo už moje. Čuměl jsem jak slimák, když mi těch 14 dní odpustili a požadují po mě peníze za ten měsíc a půl, kdy jsem ani ještě netušil, že to auto někde existuje .
muj nazor je ze je predchozi majitel sikovne poslal nekam tak si rekly ze to zaplatite vy, ale pokud vam jeste neposlaly papir od exekucni spolecnosti mozna jen zkousi
Aby Vám mohl přijít jakékoliv rozhodnutí o exekuci, musí proběhnout soudní řízení se vším co k tomu patří. Dopis můžete dostat tak maximálně od vymáhací společnosti, nebo platební rozkaz. Obranu proti němu jsem popsal někde tady na poraďte.cz.
Nicméně pokud jste si jistý, že máte vše v pořádku, nechte to dojít k až k tomu platebnímu rozkazu. Oni si sami "naběhnou" a zaplatí to nakonec všechno i s poplatkem Vašeho advokáta. Který si rád vydělá cca 5000 za sepsání odporu, s návrhem na zaplacení odměny advokáta. Hi.
Mám to za sebou v případě neoprávněného platebního rozkazu od ČTÚ.
ja vim ale kazdej ten dopis pojmenovava jako dopis od exekucni spolecnosti tak jsem to take pouzil, me jeste nikdy neprisel
Jistý si jsem,tak nechám vydělat advokátovi.V tom čkp snad fungují lidé snad ani s nedokončeným zakladním vzděláním. Asi profitují z toho,že většina radši zaplatí než aby se pouštěli s nimi do sporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.