Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena naturalu v Polsku

Od: klesti odpovědí: 5 změna:

zítra jedu do polska do polského těšína zajimalo by mě jestly je tam natural levnější než u nás?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jezdím do polska na benzín běžně, platím kartou / nejvýhodnější kurz /, v polském Těšíně nebrat benzín u Castoramy ben. stanice Neste / bez obsluvy a nejvyšší cena. Hledat raději benzinku Orlen. Benzín stojí kolem 30,50 - 31, 00. Korunama ani eurem bych raději neplatil škubnou vás na převodu, nejvýhodnější je platit kartou.

hodnocení

0x
V okolí těšína v polsku by měl stát natural 95, 98 cca 29,76Kč (cena vychází z ceny benzínu ve městě Bielsko-Biała které je kousek od Cieszynu)doplněno 17.12.11 12:17: zdroj: benzin.sk/... jsem na té stránce našel i těšín, ale tam je nasprosto shodná cena jako v Bielsko-Biała.
klesti
hodnocení

a nevíte jestly se tam dá platit českýma nebo eurem?

Jelikož je to blízko hranic a benzín je tam levnější tak pravděpodobně budou brát i koruny, protože češi co jsem slyšel jezdí pro benzín do polska. Bohužel Vám nemohu říct že ano nebo ne. Je jisté že zlote tam berou. Možná i eura. Lepší bude když budete mít sebou zlote. To máte jistotu.

hodnocení

0x

Zase tak často do Polska nejezdím, ale asi před čtrnácti dny jsem byl v Lubawce a natural za 31,70, bez problémů platba v korunách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]