Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po novém roce si plánuji udělat řidičák na skupinu A1. Měl bych pár otázek. Jak probihají jízdy? Nikdy jsem motorku neřídil a ani nemám u koho si to vyzkoušet, lze jít do autoškoly s tím že jsem nikdy na motorce ani neseděl? Jepravda že motorky mohou jezdit po dalnici i bez dalniční známky? Předem všem děkuji za odpovědi.
Ahoj,
já když na střední dělal řidičák na velkou motorku, měl jsem stejné obavy jako ty. Nikdy předtím jsem na mašině neseděl, takže když mi dali pod zadek rozzuřenou Jawu třiapůli, tak to byl docela mazec. Ale byla to chvilka si zvyknout a pak už jsem si to užíval. Takže se toho neboj, to dáš v klidu. Jinak jízdy normálka. Já tehdá se svým zkušebním komisařem za zády, on měl asi 120kg, já to nečekal a tak mi to na první rozjezd chcíplo. On měl keci a tak na podruhé jsem dal více plynu, rychleji pustil spojku a jak byl těžší, tak se nám trošku přizvedlo přední kolo a on jak to nečekal a nedržel se těch svých řídítek, tak málem spadnul. Závěrky jsem stejně udělal i přes tento incident akorát kluci od nás co byli v tělocvičně a ten incident viděli tak se řezali jak blázni, že prý jsem jak nějakej Valentino Buď v klidu a jdi di toho. A omlouvám se za zažitek, stejně nikoho nezajímá. Ale já si zavzpomínal
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.