Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana stěny a auta před poškrábáním

Od: ochranastenaauta odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
máme úzkou garáž a vždycky když vylézám, bojím se že odřu dveře o stěnu. Viděl jsem, že prodávájí takové ochrané polyesternové nebo z čeho to je... desky na zeď, nebo nějaká fólie nebo nevím, ale už to nemůžu najít :(. Nevíte o to někdo?
Neukazujte mi toto: http://shop.fkt.cz/ochrana-sten-garazi+dp91922/

Chci aby to bylo trochu větší... Myslím že to stálo okolo 400 kč ale na ceně mi nezáleží. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

stačí koberec,nebo gumová hadice

hodnocení

0x

kamarádovi zbyly návleky z Mirelonu, používané na izolaci trubek ústředního topení...

pootevřeli jsme dveře na autě, a v rovině, kde by mohly dveře narazit, jsme na stěnu nalepili chemoprenem ten Mirelon...

je jedno, jestli stojí tady nebo o půl metru dopředu, furt dveře narazí do měkkého...

nebo jsou i desky , případně na celou stěnu v metráži...

Ochrana stěny a auta před poškrábáním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]