Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Golf 6 autoradio

Od: radekbusta odpovědí: 3 změna:

mam golf 6 kdyz ve tmě rozsvitim světla tak mi nesviti autoradio az kdyz namackam v menu tak se rozsviti nemate nekdo podobny problem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x

a to len v tme alebo aj cez den? je to origo autoradio alebo dokupovane? ja som mal LG a tam sa dala nastavit svietivost tak, ze ked som podrzal tlacitsko Disp ako display cca 3 sekundy tak 2x piplo a zhaslo az pokial som na nieco na radiu netukol.. ked som ho opat podrzal, tak svietilo stale..

hodnocení

0x

sehnat schéma dotyčného autorádia a pokud to má v zadu v konektoru drát na připojení ke světlům tak dopřipojit nejlépe na parkovačky

doplněno 10.01.14 18:50:

já už to na pár autorádiích viděl

majco

ten kabel by mal ist od napajania palubovky..teda pri zapnuti parkovaciek..ale to je v ISO konektore automaticky dane..este som sa nestretol s tym, ze by to bol zvlast kabel na parkovacky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]