Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Likvidace neexistujícího auta

Od: leithian odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je nějaký způsob jak zlikvidovat neexistující autovrak/auto od kterého mám jen velký a malý TP a spz...? Dá se to nějak zařídit? Je mi jasné že potřebuju papír o eko-likvidaci, otázkou je jestli to nějaká firma může udělt aniž by fakticky převzala vrak...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

Nechcete si obejít několik provozoven likvidující h autovraky a domluvit se s nima osobně? Vše jde, když se chce...ale provozovateli může v kajním případě hrozit i odebrání licence, proto pochybuji že tady - veřejně získáte adresu provozovny kde Vám to udělají

hodnocení

0x

leithiane, asi potřebujete vyřadit vozidlo z evidence, nebo opravdu chcete zlikvidovat neexistující?

vždy se najde řešení, poslechněte nu, nebo bez ekolikvidace. Zánik využití vozidla.

Dobrý den, můžete to prosím trochu rozvést? Mám stejný problém - auto už fyzicky neexistuje, bylo rozebráno, rozřezáno, ale TP je pořád v depozitu. Tzn. papír o ekolikvidaci neseženu...

mega... rozvést, to znamení dabata od 10 minut do 40 minut on line.

Rekord drží tazatel, tomu to trvalo 70 minut na ICQ pak 30 minut telefonem a opakovaně asi 4x po 10 minutách...snad pochopil.

zdenalos
hodnocení

0x

měl jsem stejný problém. Došel jsem na DI a paní sepsala nějaké prohlášení které jsem podepsal a ona mi pak vystavila rozhodnutí o vyřazení vozidla. Nepotřeboval jsem nic jiného než velký TP. Ale je to už nasi 3 roky a nevím zda to ještě takhle funguje.

zdenalos
hodnocení

0x

edit: Nebo zbývá ještě jedna možnost a to podepsat čestné prohlášení že vozidlo stojí na soukromém pozemku a je používán třeba jako přístřešek na dřevo. Pokud se ale někdy objeví vrak na veřejném prostranství tak Vás čeká pokuta 10000. Nelze napsat že bylo rozprodáno na díly!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]