Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,může po mě chtít ČKP peníze když nejezdím,koupil jsem si v červnu vůz ,přivezli mi ho až do garáže ,používál jsem ho jen k očasnému přespání v garáži (mám ji jako dílnu ) a řidičák jsem si udělal až ted v prosinci.Vůz jsem prodal v září.
Můžu argumentovat tím,že když jsem neměl ŘP že jsem nemohl ani jezdit a provozovat vůz?
Děkuji za odpovědi.
No jistě, jen taková tech. poznámka : vozidlo mohl provozovat někdo jiný nebo ne? V problému s čkp nejde o Vás ale o auto. tzn argumentace se musí soustředit na vozidlo stojící mimo věřejně přístupná místa a neprovozované nikým!
doplněno 15.12.11 08:55:Pro doplnění, kdyby někdo zase chtěl šťourat. = Je jasné, že jde o Vás ( osobu povinnou jako že vlastník ) ale problém zůstává na provozování vozidla jedná se o provoz nepojištěného vozidla - ano či ne. Následuje problém s neodevzdáním SPZ do depozitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.