Nejste přihlášen/a.
Dne 7.12. jsem dal žádost o vyřízení rozšíření řidičáku, bylo mi sděleno že k vyzvednutí bude do 5ti dnů. Zaplatil jsem si příplatek 500 kč. Otázka zní: V pondělí jsem zažádal, bude tam již v pátek? (Ať tam zbytečně nejezdím) Máte s tím někdo zkušenost? okres Ostrava, kdyby bylo nutno vědět.
Předem děkuji za případné odpovědi.
Jo, to ano. Jen aby to po telefonu řekli, slyšel jsem že se musí přijít osobně zeptat popř. vyzvednout.
Najděte si jejich adresu na netu. Pošlete e-mail, kde uvedete č. žádosti a vaše jméno, podrobnosti narození apod. ne. Požádejte je, zda mohou vám odpovědět na váš dotaz, zda si můžete přijít v pátek ten a ten den. Poděkujte, popřejte pěkný den a podepište. Jsou dvě možnosti, neodpoví, nebo odpoví. Zatím se mi vždy vyplatilo, poslat e-mail a odpověď, jsem vždy dostala. Ušetří to čas a peníze.
doplněno 15.12.11 22:29:Držím palce ať Vám odpoví. Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.