Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délka vydání řidičáku - 500kč příplatek

Od: akr* odpovědí: 8 změna:

Dne 7.12. jsem dal žádost o vyřízení rozšíření řidičáku, bylo mi sděleno že k vyzvednutí bude do 5ti dnů. Zaplatil jsem si příplatek 500 kč. Otázka zní: V pondělí jsem zažádal, bude tam již v pátek? (Ať tam zbytečně nejezdím) Máte s tím někdo zkušenost? okres Ostrava, kdyby bylo nutno vědět.

Předem děkuji za případné odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sharkis*
hodnocení

0x

zkuste tam zavolat, ale mají 5 pracovních dnů na vyřízení, tj. měl by být až v pondělí (den podání se do toho nepočítá) ;)

akr*
hodnocení

Jo, to ano. Jen aby to po telefonu řekli, slyšel jsem že se musí přijít osobně zeptat popř. vyzvednout.

sharkis*

volá se běžně, stačí si najít příslušné telefonní číslo - do telefonu Vám nemají důvod neodpovědět, však se ptáte na konkrétní žádost a oni řeknou jen ano/ne;) Vždy když jsem měl mít k vyzvednutí řidičák jsem volal a nikdy problém nebyl :)

akr*
hodnocení

Dobře děkuji,

kdyby přeci jen někdo měl zkušenost či věděl, rád si to do pátku přečtu!

dobrak*

Do toho pátku tam už bude .Kolega dělal rozšíření a měl ho tam dokonce už o 2 dny dřív ,asi za ty peníze navíc ,uředníci i pracujou jak mají*smich*

hodnocení

0x

Najděte si jejich adresu na netu. Pošlete e-mail, kde uvedete č. žádosti a vaše jméno, podrobnosti narození apod. ne. Požádejte je, zda mohou vám odpovědět na váš dotaz, zda si můžete přijít v pátek ten a ten den. Poděkujte, popřejte pěkný den a podepište. Jsou dvě možnosti, neodpoví, nebo odpoví. Zatím se mi vždy vyplatilo, poslat e-mail a odpověď, jsem vždy dostala. Ušetří to čas a peníze.

doplněno 15.12.11 22:29:

Držím palce ať Vám odpoví. Viky

akr*
hodnocení

dobrak: naprosto svámi souhlasím, za 500kč už by měli pracovat! :-D

viky - napíši. Děkuji za zdělení

akr*
hodnocení

Děkuji za odpovědi.

Řidičák tam již v pátek ráno byl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]