Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřadit z evidence ukradené vozidlo

Od: sabina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den...prosím o info, jak mám postupovat, když chci vyřadit vozidlo, které mi před léty ukradli. Nikde jsem nic nehlásila a nemám uz ani žádný doklad. Prostě flegmatik. Dá se někde požádat o vyřazení z evidence. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak nemate zadny doklad? Tim myslite, ze nemate ani technicky prukaz?

macach*
hodnocení

0x

Dobrý den,

oni vám ukradli auto, a to dokonce už před lety a vy jste to nikde nenahlásila?Hmmm...

Pokud už nemáte žádný doklad?, asi bych se obrátila na dopravní inspektorát, tam si dala žádost o vystavění duplikátu velkého a malého technického průkazu, ana základě toho bych pak auto odhlásila.Ale asi s tím stejně bude trošku problém.Pokud to auto bylo starší(jak předpokládám, když jste to neohlásila), budete k odhlášení potřebovat doklad o ekolog.likvidaci, jinak vám to neodhlásí.

A jak to potom máte s povinným ručením?

A být vámi, tak si to co nejdřív dám do pořádku, protože pokud to auto je psané na vás a ani nevíte, kdo s tím jezdí, může vám nadělat jen spoustu problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]