Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy jdou spatne

Od: balu76* odpovědí: 9 změna:

nejdriv je pedal tvrdy,jako by mi pod nej nekdo dal cihlu.a druhy den hrozne zmekl a brzdil sam.Jde o passat 1.9 TDI 2001.Muze mi taky nekdo poradit?diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

2x

To vypadá na potíže s posilovačem brzd. Nejdříve asi nefungoval proto byla brzda tvrdá a poté fungoval. Zkontrolujte, jestli máte správnou hladinu oleje v nádobce. Předpokládám, že u Vaše auta je posilovač brzd i řízení olejový a používá stejný olej.

1jara*

Možná byl zamrzlý podtlakový posilovač brzd.

solenza*

To má tenhle Passat podtlakový posilovač brzd? Navíc, když je to diesel, kde v sání není škrtící klapka a tedy ani moc velký podtlak? Tak to bych u VW nečekal. Konstrukčne tyhle auta moc neznám.

balu76*
hodnocení

urcite to podtlakovy posilovac ma,mel jsem problem s hadici ale ta je opravena a udelalo to zas po dvou dnech,hydraulika je plna.diky moc

mux

Podtlak u dieslu se popuživá z vivěvi. A má posilovač větší učinnost než u benzínu.

balu76*
hodnocení

zas tak nemrzlo ale dik budu to hlidat.

jirkamatapat*

Hlídání Ti moc nepomůže,chce to opravu.

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

Odpoj posilovac, takovej cernej valec pred ridicem v motoru je na nem nadobkana brzdovku, odpojit cernou hadici (vylomit, je na gumu) a pokud se to nezmeni tak je problem tam

jirkamatapat*
hodnocení

1x

No jestli tomu moc nerozumíš,tak upaluj do servisu,nebo za někým,kdo tomu rozumí.S brzdami není dobré si zahrávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]