Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Dnes jsem byl na pojišťovně odhlásit povinné ručení z důvodů prodeje vozidla a dozvěděl jsem se, že povinné ručení mi bylo ukončeno k 23.8.2011.
Jelikož jsem peníze poslal v červnu na špatný účet, ale nevěděl jsem o tom a mi v září někdo poslal zpátky peníze na účet s textem pravděpodobný omyl. V říjnu jsem odeslal znovu peníze na pojišťovnu a oni si doúčtovali částku k datu kdy mi pojištění sami ukončili. Tudíž si mám zažádat o přeplatek a zbytek si mám vyřídit na české kanceláři pojistitelu kde to pojišťovna po ukončení smlouvy odeslala. Problém je ten, že pojišťovna mně obesílala, ale byt na trvalé adrese jsem v květnu prodal a dopis se jim vrátil jako adresát na této adrese neznámý. Tak že jsem vůbec nic netušil. Nevíte prosím někdo dá se s tím něco dělat nebo to musím zaplatit čkp?
tady bude asi trošku problém-bohužel souhrou okolností(špatné č.ú.,nevyzvednutá korespondence z trv.bydliště-odstěhování apod.) jste v situaci skončeného pojištění z důvodu neuhrazení pojistného...Bohužel zpětně s vaší (nejen)pojištovnou nic nevyřešíte,nelze už jednou zrušenou smlouvu zaktivovat,eventuálně zpětně uzavřít jinou...Takže asi jedinou možností vyhnout se příspěvku x tisíc je deklarovat kupní smlouvou(antidatově),že auto jste prodal už někdy v srpnu...Stačí trošku zagooglit i v nedávné historii zde-je to velmi časté téma a nechá se to takhle(jedině)řešit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.