Nejste přihlášen/a.
Jak a kde mám požádat o výpis trestných bodů na mém ŘP? A jak vypadá ten list, abych dostal to co jsem chtěl a ne něco jiného?
Mám to před sebou:Věc Výpis z evidenční karty řidiče,vaše jméno,datum narození,bydliště,číslo ŘP,kdy byl vydán a kde a dokdy platí.Jmenovaná osoba je držitelem následujících (pod)skupin:vaše skupiny a podskupiny oprávnění,např A1,B+E apod. a datum udělení tehto supin.Aktuální stv bodového hodnocení-0 je bez ztráty bodu.Osobá má-nemá záznam v přestupcích.Výpis uzavřen dne:datum a razítko městského úřadu odbor dopravně-správních agend,a jméno oprávněné úřední osoby která potvrzení vydala.Pokud máte přestupek,n dalším listě jsou opět vaše nacionále a pak datum přestupku,kdo ho nahlásil(např.Policie ČR Praha 6)číslo jednacípřestupku,paragraf přestupku a přestupek(např.překročení rychlosti v obci 64 km/h)Opatření přestupku(např Uložena bloková pokuta.Sankce:pokuta 1000KČ)Rozhodnutí nabylo právní moci dne...(datum)Eviduje:např ORP Praha 6.TOŤ VŠE!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.