Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli neznáte někdo někoho na Ostravsku kdo dělá motory VW. Jedná se o 1.9TDi 81kW.
V motoru začalo něco klepat a byl jsem u třech (rádoby odborníků), a všichni tři řekli něco jiného,ale stačili vyjmenovat co je třeba všechno vyměnit a kolik to bude stát. Takže si myslím, že věděli asi tolik co já.
Proto se chci zeptat jestli nevíte o někom z Ostravy nebo okolí, kdo tyhle motory dělá a po prohlídce by mohl závadu upřesnit. Nejlépe ale opravdu nějakého zběhlého opraváře,m který ví o co jde.
Případné nabídky prosím na mail : mmikronn@seznam.cz
Doufám, že admin nebude mít nic proti této otázce.
děkuji
TDI od vw opravi i cvicena opice, a hlavne jestli je to na klice nebo nejaka tezsi zavada tak motor vyhodit a koupit jinej , uz jsou i za 5000,- nejak se neserou a tak se neprodavaji takze ceny sli pomerne dolu
Tazateli asi nejde o opravu cvičenou opicí, ale o skutečného diagnostika, který je schopen podat bližší a reálné informace, což na každém stromě nenajdete. Bohužel vzhledem k vzdálenosti sám lépe poradit nemohu.
Přesně tak. Mám schopného diagnostika a motoráře, bohužel 200 km od Ostravy, kdyby ale bylo nejhůře, rád doporučím. Někdy stojí i za to, vyhledat vzdálenější pomoc.
200km není daleko, ale těžko říct co s tím je a nerad bych se dočkal toho že budu po cestě volat odtahovku což se může klidně stát.
Pokud to není problém tak na mail mmikronn@seznam kontakt a když se tady nikdo schopný nenajde tak to zkusím pořešit touhle cestou.
to jo ale ze se tazatel nekde stavi a nekdo otevre kapotu a neco rekne tak je nekde chyba, ledaze by to byl supermann a vydel skrz kov. Tady jde spise o kvalitni opravu ktera se provede po rozebrani casti od kterych je to slyset. Jinak pokud to jezdi tak bych zkusil to aby me nekde sundaly remen, hodne jsem se setkal z utrzenou remenici na gume na klice. Rachot docela velkej
Výfukový ventil, hydroštel, nebo přeskočené rozvody, nebo tryska.
doplněno 06.12.11 20:57:To mi bylo řečeno,ale každy měl jeden z názorů.
doplněno 06.12.11 20:58:A jde to zpod ventilového víka ze strany od převodovky.
kolik to ma najeto? rozvody to by se projevylo ztratou vykonu ci spatnym startem pri teplem motoru, ale nejpravdepodobneji by jste stal na miste s motorem na sra**. vstriky na tdi jsem jeste nedelal ani nevim o nekom jinem, hydrostely jsou pomerne caste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.